Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmet miért zavarja ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmet miért zavarja ha a barátaimmal iszogatok? 19/F

Figyelt kérdés
A barátnőmmel már 9 hónapja vagyunk együtt. nagyon jól megvagyunk, de egyszerüen már régóta fenn ál a probléma, ami az, hogy nagyon roszul érzi magát sőt már szakitani akar az miatt mert, én a barátaimmal( kb hetente 2-3 alkalommal) iszogatok. nem alkoholizásásról van szó, csak 1-2 sör, és csak dumálgatunk csajok nélkül teljesen.

2017. jún. 4. 20:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
8-as: most olvasom, hogy írtad a távkapcsolatot. Nem tudom, mit jelent nálad a "nagyon jó megvagyunk", az alapján amit mondasz ő bizonytalan, túlságosan korlátozó, ami sok mindent jelent, de ritkán a tökéletes kapcsolat alapja. A távkapcsolatnak meg, főleg ilyen fiatalon, nem tudom mi értelme, ha az ember nem tud belátható időn belül összeköltözni/közelebb kerülni egymáshoz. Igen, a szerelem nem azt jelenti, hogy orrba-szájba együtt vagyunk, de azért nem arról szól, hogy idővel egymás életének részei szeretnénk lenni a mindennapokban is (összeköltözés, házasság, akármi)? Milyen párkapcsolat az, ahol a barátaim fontosabbak? Oké, én kemény 5 évvel vagyok idősebb a kérdezőnél és már férjnél, nyilván egy háztartásban élve a párommal, szóval lehet, hogy más fogalmaim vannak a kérdésről, de 19 évesen is pontosan ugyanígy gondolkodtam.
2017. jún. 4. 21:26
 12/23 anonim ***** válasza:
93%

Egyrészt azért zavarhatja, mert öregebb nálad, ezért lehet, hogy hajlamos a féltékenységre, és attól tart, hogy csajok is vannak azokon az ivászatokon.

Másrészt azért, amit írtál: nincs senkije, ki akar téged sajátítani. Neked se legyen senkid, és nézzétek egymást egész nap. Ebben neked adok igazat.

Harmadrészt, annyiból mégis igazat adok neki (részben), hogy úgy érzi, háttérbe szorul a haverjaid mellett.

Negyedrészt, szerintem ti nem ugyanazt keresitek. Neked inkább egy olyasmi lány kéne, aki szintén el tud járni a barátnőivel, neki meg egy olyan srác, akinek nincs erre igénye, és hozzá hasonlóan nincs senkije.

2017. jún. 4. 21:35
 13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményt Csaba!
2017. jún. 4. 21:43
 14/23 anonim ***** válasza:
Két fajta ember létezik: az egyik, akik ha kapcsolatban van, akkor minden áldott szabad percét a párjával akarja tölteni. A másik meg, aki szeret a párjával lenni, de közben időnként szüksége van arra is, hogy másokkal, barátokkal, családdal vagy akár egyedül legyen. A barátnőd az első kategóriába tartozik. Te meg a másikba. Hosszú távon nem fog működni a kapcsolatotok, mert egyikőtök sem fogja tudni feladni a saját vágyát azzal kapcsolatban, hogy mennyi időt lenne ideális együtt töltenetek.
2017. jún. 4. 22:26
 15/23 anonim ***** válasza:
Nekem azon akadt meg a szemem, hogy heti 2 nap neked elég a barátnődből. Biztos, hogy ez szerelem a részedről? Én nagyon máshogy éltem meg a szerelmet. Kb.minden perc fájt, amit nem együtt töltöttünk. Lehet, hogy te máshogy éled meg. De én arra gyanakszom, hogy Te nem vagy szerelmes a barátnődbe. Ő viszont szerelmes, és nagyon bántja, hogy neked nincsenek olyan intenzív érzelmeid.
2017. jún. 4. 22:51
 16/23 A kérdező kommentje:

nem azt mondom, hogy elég, csak ennyi szokott lenni kb hetenként.

Sokszor hiányzik nekem is, de sokszor meg csak azt érzem hogy egy kis tér kell, hogy mégtöbbet találkozzunk...

Lehetséges amit mondtál, hogy nincsenek intenzív érzelmeim, de másképp nem megy.. de az biztos hogy szeretem...

2017. jún. 4. 22:55
 17/23 anonim ***** válasza:

Ajjajjaj. Imádom amikor emberek kisajátítják maguknak nem csak a társukat, de még a szerelem fogalmát is. :D

Te NEM lehetsz heti 2 nappal szerelmes! Csak én lehetek heti 5 nappal szerelmes!

Mély sötét.

2017. jún. 4. 23:39
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem kérdező, ne hogy már magad helyett ezeknek a barmoknak higgy.
2017. jún. 4. 23:41
 19/23 anonim ***** válasza:

Ez nem az érzelmes intenzitásán vagy a szerelmen múlik.

A féltékenység az egoizmus jele, nem a szerelemé.

2017. jún. 4. 23:44
 20/23 anonim ***** válasza:

Szia kérdező! A barátnőd egyrészt picit magányos, ezért úgy tűnik, ki akar sajátítani, hogy minél többet legyél vele. De vigyázz, ez csapda! Te is látod, hogy a csaj tesztel, szakítással fenyeget, ha te a barátaiddal akarsz lenni. Ezt remélem érzed, hogy nagyon nem oké! Ha most hallgatsz a hisztijére, azzal megalapozod azt, hogy a későbbiekben is gond nélkül sajátítson ki, akár hasonlóan szakítással fenyegetve.

Fektesd le az alapvető szabályokat, miszerint neked igenis fontosak a barátaid! Ne tűrj semmi hisztit, de vele is törődj a barátaid mellett! A hiba a barátnőd készülékében van...

2017. jún. 4. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!