Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet miért zavarja ha a barátaimmal iszogatok? 19/F
Egyrészt azért zavarhatja, mert öregebb nálad, ezért lehet, hogy hajlamos a féltékenységre, és attól tart, hogy csajok is vannak azokon az ivászatokon.
Másrészt azért, amit írtál: nincs senkije, ki akar téged sajátítani. Neked se legyen senkid, és nézzétek egymást egész nap. Ebben neked adok igazat.
Harmadrészt, annyiból mégis igazat adok neki (részben), hogy úgy érzi, háttérbe szorul a haverjaid mellett.
Negyedrészt, szerintem ti nem ugyanazt keresitek. Neked inkább egy olyasmi lány kéne, aki szintén el tud járni a barátnőivel, neki meg egy olyan srác, akinek nincs erre igénye, és hozzá hasonlóan nincs senkije.
nem azt mondom, hogy elég, csak ennyi szokott lenni kb hetenként.
Sokszor hiányzik nekem is, de sokszor meg csak azt érzem hogy egy kis tér kell, hogy mégtöbbet találkozzunk...
Lehetséges amit mondtál, hogy nincsenek intenzív érzelmeim, de másképp nem megy.. de az biztos hogy szeretem...
Ajjajjaj. Imádom amikor emberek kisajátítják maguknak nem csak a társukat, de még a szerelem fogalmát is. :D
Te NEM lehetsz heti 2 nappal szerelmes! Csak én lehetek heti 5 nappal szerelmes!
Mély sötét.
Ez nem az érzelmes intenzitásán vagy a szerelmen múlik.
A féltékenység az egoizmus jele, nem a szerelemé.
Szia kérdező! A barátnőd egyrészt picit magányos, ezért úgy tűnik, ki akar sajátítani, hogy minél többet legyél vele. De vigyázz, ez csapda! Te is látod, hogy a csaj tesztel, szakítással fenyeget, ha te a barátaiddal akarsz lenni. Ezt remélem érzed, hogy nagyon nem oké! Ha most hallgatsz a hisztijére, azzal megalapozod azt, hogy a későbbiekben is gond nélkül sajátítson ki, akár hasonlóan szakítással fenyegetve.
Fektesd le az alapvető szabályokat, miszerint neked igenis fontosak a barátaid! Ne tűrj semmi hisztit, de vele is törődj a barátaid mellett! A hiba a barátnőd készülékében van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!