Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok most komolyan ezt kell? Ti is ilyen nyíltan beszéltek mások előtt?

Figyelt kérdés

Elmentem úszni, majd kifeküdtem napozni a strandra. Odaült mögém két 18 év körüli csaj. Először tök normális dolgokról kezdtek el beszélni, továbbtanulás, nyelvvizsga meg hasonlók. Nem kellett hallgatóznom hogy halljam amit mondanak.

Majd (nem idézem pontosan, de ilyesmit mondott az egyik). Pasiügyben mit mondtam legutóbb, mikor is találkoztunk?

A beszélgetésből azt vettem ki hogy nem legjobb barátnők, néha találkoznak csak. Majd elkezdte hogy volt egy srác, név szerint mondta, sokszor lefeküdtünk. Majd áttért a volt barátjára aki azon akadt ki hogy miután szakítottak (de jóba maradtak), a csaj lefeküdt "pár" emberrel. Meg úgy kb. 5-10 percig ez a dugás, szex téma ment, meg hogy mennyire kívan érzelmileg, de úgy beszéltek róla hogy teljesen természetes ez hogy össze vissza aláfekszik akárkinek. És ezt úgy hogy rajtam kívül egy ember még biztosan végighalgatta. Az ilyen embereknek abszolút nincs szégyenérzetük?

2017. jún. 4. 16:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

#19 Oké, és ha másképp fogalmazzuk meg: két nő lelkizik egymásnak, amiért kidobta a pasija, mert nem talál normális pasit, mert mindenki csak kihasználja, mert csak szexre kell, és amúgy is a roh@dék ex még ellenőrizgetné.

Nem hiszem, hogy ez olyan kirívó, itt is minden második kérdés ugyanilyen a nőktől.

A kérdező pontosan ezt a szitut írta le, csak a válaszolók azon akadtak fent, hogy szimplán ócska kis ribik, az a fél mondat, hogy "kivan érzelmileg", az már nem számít.

A nők szoktak lelkizni egymással, a nők meg szokták beszélni a pasiügyeiket, ez komolyan ennyire nagyon meglepő? :D

Nem akarom én védeni a csajt meg semmi, én is tisztában vagyok vele, hogy a mai 17-18 évesek baromi szabadosak (pedig annyival azért nem vagyok öregebb), simán lehet, hogy tényleg mindenkinek aláfekszik az adott csaj, de azért ez itt már nagyon erős általánosítás...

2017. jún. 4. 20:19
 22/27 anonim ***** válasza:
94%
Én azt nem értem, hogy mindez miért zavarja a kérdezőt.
2017. jún. 4. 20:35
 23/27 A kérdező kommentje:
#22 Én viszont értem, hogy miért nem érted...
2017. jún. 4. 20:40
 24/27 anonim ***** válasza:
92%
No és miből érted? Ismersz? Tudod, ki vagyok? Én nem ítélek el mindenkit, így számomra rejtély, hogy te miért ezen pörögsz itt. Hány ilyen dumát hallottam férfiaktól, az is gáz volt, de nem írtam ki kérdést róla...nem foglalkoztam vele, ennyi. Neked is ezt javaslom.
2017. jún. 4. 20:55
 25/27 anonim ***** válasza:
80%
Nem értem, miért kéne, hogy szégyenérzetük legyen? Felnőtt emberek, egészséges szexuális étvággyal, kibeszélik a mindennapi dolgaikat (amibe igen, a szex is beletartozik). Ez miért szégyellni való? Szégyelljék akkor azt is, hogy esznek, meg isznak, meg alszanak, meg levegőt vesznek, meg iskolába járnak/dolgoznak? Ezek mind a hétköznapi élet részei, szinte mindegyiket kivétel nélkül mindannyian csináljuk.
2017. jún. 4. 22:39
 26/27 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar ez, akárki is beszél róla. Alapból nem vagyok olyan, hogy az egyik nemnek jobban elnézek valamit vagy jobban elítélem valami miatt.

Ha valami zavar, akkor szólok, hogy ne beszéljünk róla. Ha csak hallom, hogy mások beszélnek, és lehetőségem van, arrébb megyek. Ennyi az egész.

2017. jún. 4. 22:46
 27/27 anonim ***** válasza:
Kérdező. Én meg értem mi bosszantott fel én lànyként benyomtam volna mindkettőtt a vìz alà. De nem mindenki ilyen, csak sokan. S nem a nők ilyenek, hanem az emberek. Ha eddig erre még nem jöttél rà, nem ismered a vilàgot. Ne azzal az oldalàval foglalkozz ami szàmodra gusztustalan, mert csag ideges leszel tőle, vagy elkeseredett. 23.
2017. jún. 4. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!