Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek? Totál sokkoló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? Totál sokkoló helyzet!

Figyelt kérdés
A feleségem elkövetett elmúlt egy évben a kapcsolatunk szempontjából rengeteg negatív dolgot. Azt kérte, hogy verjem meg, úgy tutira megjegyzi, hogy mit nem szabad egy kapcsolatban. Fölháborodva visszautasítottam a dolgot és faképnél hagytam. Azóta nem beszéltünk, tegnap történt ez a dolog. 32/F, 24/N

2017. jún. 2. 22:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Baj, ha nem hiszem el?

Ha mégis igaz, akkor teljesen kiábrándultam volna a nőből.

2017. jún. 2. 22:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezek után én válást fontolgatok..
2017. jún. 2. 23:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

24 évesen nem a verésről kell megjegyezni, mit nem szabad egy kapcsolatban. Gondolkodni kell. Ha ő erre nem képes, akkor sajna felejtős.

Ha még nincs gyerek, akkor könnyű dolgod lesz a válással kapcsolatban, de azért próbáld még megbeszélni vele.

21/L

2017. jún. 2. 23:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Semmiképpen ne verd meg, igyál egy sört, válj el!
2017. jún. 2. 23:05
 5/8 anonim ***** válasza:
62%

Egyik kollégám épp ma mesélte, hogy volt olyan nője aki szándékosan azért csinált hülyeségeket mert azt élvezte, ha megvetik. Őt is kérte, hogy verje, de elküldte a pcsába. Vannak nők akik egyszerűen azt szeretik, ha verik őket, ennyi.

Szerintem elválnék mert nem tudnám neki megadni amire vágyik, legfeljebb BDSM játékok közepette, de az ugye teljesen más.

2017. jún. 2. 23:26
 6/8 anonim ***** válasza:
19%

Ahelyett, hogy jól elpcsáztad volna, inkább behúzod a farkad és menekülsz.

Hááát... legalább a feleséged kedvéért lehetnél néha férfi is, bakker.

2017. jún. 3. 00:36
 7/8 anonim ***** válasza:
49%

Na, azért én kíváncsiságból úgy tettem volna, mintha odabxnék rá egy nagyot, mérlegelje már, miket beszél.

Persze, nyilván nem ütöm meg, de az ilyen hol hordja az eszét?

Aztán meg, ha komolyan megvered - hisz ő kérte! - akkor meg rendőrért kiáltana, meg te lennél a szaralak.

Válj el, kb. most, és gyereket még véletlenül se válallj vele.

2017. jún. 3. 06:56
 8/8 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem ez egy játékos,szexuális jellegű kérés volt, amolyan "rossz kislány voltam, büntess meg!" Ha neked ez sokkoló, tedd meg neki azt a szívességet hogy elválsz :-)
2017. jún. 3. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!