Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Javulhat a helyzet, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Javulhat a helyzet, ha nem egy irányba haladunk, ha nem közösek a tervek? Nagyon különbözők vagyunk.

Figyelt kérdés

Semmiben nem egyezünk, de nagyon szeretjük egymást. Ő iszonyatosan féltékeny, én nem. Ő gyereket tervez egy éven belül, én 5-öt adtam magunknak. Ő úgy gondolja, hogy szülés után gyerekkel foglalkozom, ő eltartja a családot (megtehetné anyagilag), én viszont önálló is akarok lenni, amellett, hogygyereket nevelek. Mindennaposak a viták, úgy érzem, percről percre eltervezi az életemet, és alig hajlandó valami kompromisszumra. Nem akarom elhagyni, de sokszor éreztem, hogy számomra ennek a kapcsolatnak így vége lesz hamarosan, felőrölnek a mindennapos csatározások.

Van más megoldás?

2017. ápr. 12. 08:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de egy párkapcsolatban a kompromisszumkészség top10-es, ha nem top5-ös a szükséges dolgok listáján. Ha ennyire különböztök és megegyezni sem tudtok, akkor szerintem halott ötlet.
2017. ápr. 12. 08:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Már alapból az segíthetne, hogy sznintuícióidat gondolatként fogalmazod meg, és a saját érzéseiden keresztül a hozzájuk kapcsolódó szükségletedig vezeted vissza a dolgokat.

És ha már tudod mire van szükséged, akkor ülj le a pároddal tárgyalni.

Egyértelműen lejön, hogy amikor a párod feletted dönti el a jövődet - közli ezt veled, akkor frusztráltságot érzel, mert több önállóságra és spontenaitásra van szükséged.

Ezt el kéne mondani, és kérni valamit, hogy függetlenség-szükségletedet kielégíthesd. Hajrá!

2017. ápr. 12. 10:35
 3/6 anonim ***** válasza:
az intuícióidat*
2017. ápr. 12. 10:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Hosszú távon ez nem működhet, és nem is fog. Ha szerencsések vagytok, hamarosan vége lesz. Részvétem előre is.

33F

2017. ápr. 12. 12:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Erős férfi, az elmondás alapján dominálni akar, nem csodálom, hogy önállóságot szeretnél, biztos lehetsz benne, ha anyagilag függeni fogsz tőle, az nagyon meg fog viselni, még jobban uralkodni fog fölötted. Ezt meg kell harcolni, ha nem megy és nem látod, hogy kompromisszumos megoldással közelednétek, akkor halott ügy, a későbbiekben csak még rosszabbul fogod érezni magad ebben a kapcsolatban.
2017. ápr. 12. 12:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez rosszabodni fog sztem .Legyêl vele őszinte.
2017. nov. 13. 04:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!