Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhiggyem neki, amit mond?

Figyelt kérdés
A pasim elfelejtett kijelentkezni az e-mail fiókjából, így észrevettem egy elég érdekes levelet. Egy másik lánynak írt benne arról, hogy kedvesnek, okosnak tart, de egyszerűen nem tud szeretni. Természetesen már beszéltünk vele erről. Azt mondta, azért írt ilyeneket, hogy ne érezze a lány magát egyedül, mert ő ugyanezzel küzd. Egyébként évek óta barátok. Ti elhinnétek neki?
2017. máj. 31. 15:45
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

#uccsó

Ez arra jó kérlek, hogy megmutassa nektek, hogy mennyire elkrt lúzer az összes azonnal megcsalást-szakítást visító párkapcsolat-troll.

2017. jún. 17. 12:55
 32/33 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Én pl a saját életemből kiindulva próbáltam segítséget nyújtani, de most egy ilyen után legyen segítőkész a hóhér...
2017. jún. 17. 13:21
 33/33 anonim ***** válasza:

ÉS ez most mire volt jó, mert hogy mit is akarsz bizonyítani?

Őszintén? Szerintem az ember nem vesz csak úgy elő egy 3 évvel ezelőtti történetet. Valami eszedbe juttatta, most,felbolygatta a kérdezőben a múltbéli dolgot.

Tudom milyen egyébkét.

Halkan jegyzem meg,hogy a kérdésednek se így, se úgy nincs relevanciája, de ha 3 éve történt, akkor pláne: és nem azért, mert nem 3 hete, hanem 3 éve történt, hanem azért, mert 2 VAGY 3 HÓNAP után mondta, hogy nem szerelmes beléd.

Most komolyan. Nem mindenkinél azonnal alakul ez ki.

Szóval még ha ezért is akartad volna feltenni a kérdésed, ez akkor is szimplán ferdítés volt, mert feltehetted volna úgy is, hogy + a párommal 2 hónapja vagyunk együtt, de azt mondta egy lánynak nem szerelmes belém"?

Én már megírtam, hogy rajtad áll, hogy elfogadod-e ezt, hogy nem lángol. A válaszom csak abban módosul, hogy 2-3 hónap alatt még bőben beleszerethetünk a másikba.

A lányra való féltékenységed meg más dolog.

Szóval mint mondtam, a kérdésednek ebben a formában sem így, sem úgy nincs értelme, mert nem bizonyítottál vele semmit, hiszen pont egy lényeges pontban hazudtál. Ha 3 év után mondja ezt valaki, az nagyobb gáz..

2017. jún. 18. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!