Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhiggyem neki, amit mond?
#uccsó
Ez arra jó kérlek, hogy megmutassa nektek, hogy mennyire elkrt lúzer az összes azonnal megcsalást-szakítást visító párkapcsolat-troll.
ÉS ez most mire volt jó, mert hogy mit is akarsz bizonyítani?
Őszintén? Szerintem az ember nem vesz csak úgy elő egy 3 évvel ezelőtti történetet. Valami eszedbe juttatta, most,felbolygatta a kérdezőben a múltbéli dolgot.
Tudom milyen egyébkét.
Halkan jegyzem meg,hogy a kérdésednek se így, se úgy nincs relevanciája, de ha 3 éve történt, akkor pláne: és nem azért, mert nem 3 hete, hanem 3 éve történt, hanem azért, mert 2 VAGY 3 HÓNAP után mondta, hogy nem szerelmes beléd.
Most komolyan. Nem mindenkinél azonnal alakul ez ki.
Szóval még ha ezért is akartad volna feltenni a kérdésed, ez akkor is szimplán ferdítés volt, mert feltehetted volna úgy is, hogy + a párommal 2 hónapja vagyunk együtt, de azt mondta egy lánynak nem szerelmes belém"?
Én már megírtam, hogy rajtad áll, hogy elfogadod-e ezt, hogy nem lángol. A válaszom csak abban módosul, hogy 2-3 hónap alatt még bőben beleszerethetünk a másikba.
A lányra való féltékenységed meg más dolog.
Szóval mint mondtam, a kérdésednek ebben a formában sem így, sem úgy nincs értelme, mert nem bizonyítottál vele semmit, hiszen pont egy lényeges pontban hazudtál. Ha 3 év után mondja ezt valaki, az nagyobb gáz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!