Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Én lennék a legboldogabb ha felcsinálnám" ilyet mond rólam a barátom? 19/l
szerintem nem tervezi, hogy teherbe ejt megbeszélés nélkül
inkább azt jelenti, hogy (ha komolyan gondolta és nem ironizált) veled tervez és veled simán vállalna gyereket
csak hát a haveroknak máshogy fejezi ki magát...
de nem akart megbántani
24F
Ha te beszeded a fogigátlót, akkor hogyan? :)
Inkább azt jelenti, hogy ha úgy alakul, akkor örülne neki. Illetve hogy téged el tud képzelni, mint a gyerekei anyját.
Istenem ezzel kb azt mondta hogy veled tervezi az életét gyereket akarna tőled nyilván a haverjainak így fejezi ki magát.
Nemsokára itt lesznek "jaaaj de taaapló paaaaraszt hagyd ott" kényes kis csitrincek.
Nen értem a mai lányok felfogását pedig én is csak 23 vagyok de nem akadok fent ilyen dolgokon meg kényeskedek minden hü*lyeségen
Gondolom a haverral azt beszélhették ki, hogy bogyóra váltottál, és a haver kifejezte abbéli aggályait, hogy nem fél-e a párod, hogy baj lesz a bogyóból, nem hat, nem szeded időben, stb. Én erre tudnék egy ilyen választ elképzelni, még ha kissé... nyers is. Szóval nem hiszem, hogy rossz szándék van mögötte.
Plusz a gyógyszert tényleg te irányítod, tehát akaratod ellenére nem történhet semmi - nagyon kicsi a véletlen esélye, de "direkt felcsinálni" tutira nem tud a párod. :)
Ha nem lenne gond, nem lenne itt e kérdés.
De, azt tervezi, pár év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!