Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet csinálni, hogy lehet megoldani, ha egy pár egyik tagja még tanul, ezért jóval kevesebb pénze van, mint a másiknak, aki dolgozik?

Figyelt kérdés
Vannak erről tapasztalatok? Hogy lehet azt megoldani, hogy a kevesebbet kereső nem engedhet meg magának dolgokat, de nem akarja elfogadni, hpgy a másik többet fizessen egy-egy programnál, mert ez nem igazságos?
2017. máj. 30. 18:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
"Nehéz dolgokat elfogadni..." Igazad van ha nem szeretik egymást. Értelek. Amit ad az egyik, azt adja a másik is. A szex is ugy van közöttetek, ha megdug utána te is megdugod egy felcsatolhatossal? (VALAMIT NAGYON NEM ÉRTESZ!!!!)
2017. máj. 30. 20:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Nézd, mivel több gyerekünk van, én elég sokat voltam gyeden, gyesen, de amikor mindketten dolgozunk az én fizetésem akkor is fele a férjemének. Egész más területen dolgozunk, sose fogok annyit keresni, mint ő. Akkor én csak minden második cipővásárlásból ki kell maradjak vagy fele annyi fogkrémet használhatok, mint ő? Egy komoly kapcsolat az közösség vállalásról szól. Nem lehet mindent patikamérlegen mérni. Bár úgy látom inkább csak a pénz esetleg a házimunka szokott gondot okozni.

Egyébként, mi az hogy igazságos egy kapcsolatban? Egyforma mennyiségű ételt esztek meg, ugyanannyi WC papírt használtok majd? Gyanítom az elsőből a fiúd, az utóbbiból te használsz többet. Tampont mindketten vagy egyikőtök se fog használni? Bármelyik verzió kínos lesz.

Ha veled akar élni, remélhetőleg tudja, hogy állsz anyagilag. Gondolom így is vállalja a veled való együttélést. Inkább az együttélés szabályait dolgozzátok ki, ha agyalni akarsz valamin. Lesz elég dolog, amiben meg kell egyeznetek.

2017. máj. 30. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!