Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a zűrös anyagiak! Szerintetek?
3 éve vagyunk együtt, nem élünk együtt, bár próbálkoztunk, és az anyagiak miatt külön kellett mennünk. Én a szüleimmel élek, és ő is az övéivel. Én 2 éve rendszeresen félre teszek bizonyos összegeket (kb. keresetem 10-20%-át) későbbre.
Szeretnénk lagzit, saját házat, de úgy érzem, hpgy ő nem igazán vevő ebben. Mármint az "álmodozásban " igen, de a takarékoskodásban nem.
Ő is 2 éve már dolgozik, kisebb szünetekkel. Minden szrra elveri a pénzét, főleg az autónak a dolgaira, de az kell, mert munkaeszköze, és csak is a legfontosabbakat teszi helyre, de közben van egy zenekara, ami viszi az időt meg a pénzt, meg van még egy képregény-fantasztikus könyv mániája is, ami szintén.
Nem azt mondom, hogy a havi 100ezer ftjából ne vegyen egy hónapban egyszer egy 4-5 ezer ft-os könyvet, de ne 20-30 vagy 40-50ezreket hagyjon ott.
Mikor felhozom, akkor le vagyok hurrgova. 4 hónapja ígérgeti, hpogy nyit egy lakástakarék számlát. Eddig midnig nagyképűen rávágta, hogy "nem nyitok...", de ha kövi hónapban sem, akkor azt hiszem szakítani fogok.
Nem akarok 26 éves koromig a szüleimnél lakni.
Szerintetek én avgyok az elfuserált, mert gondolok a jövőmre?
23/L
Ha örököltél és terveid vannak, akkor egyedül csináld meg. Ne ezzel a pasival, mert koppanni fogsz.
Majd beül a te lakásodba, és lesheted.
Nem te vagy az elfuserált. A párod egy nagy gyerek.
Ja,keressen érettebb férfit..mondjuk egy 30as évei közepén járó vállalkozót,aki majd megadja neki a saját házat.. a jelenlegi párját meg hagyja ott,hiszen ő nem gondol a jövőjére,hogy a havi 100 ezréből házra gyűjtsön -.-"
Magyarázd már el hogy 23 évesen hova keressen ennél többet? Bár a kérdező nem írta,de én mahamból indulok ki: én is 23 éves vagyok,és jelenleg is tanulok (meg még pár évig)..minden nap vannak óráim, mellette nyelveket tanulok,és heti 5 nap edzés..eszembe sem jut valami munkát is beleilleszteni a napirendembe, valamikor aludni is kell.. nyáron meg lesz egy hónap elég kemény szakmai gyakorlat,így a nyári munka is kilőve.. ezzel csak arra akarok rávilágítani hogy diákként esélyed nincs főállásban dolgozni valahol,meg képesítés nélkül fel sem vennének..
"Magyarázd már el hogy 23 évesen hova keressen ennél többet?"
A szakmai minimálbér is 108 ezer. Szóval így.
Kedves Kérdező!
Ugyanez a szitu volt tesómmal is, csak nálunk az "autó" helyett számítógépes játékok tömkelege volt a költekezés középpontja, és képregények vásárlása 10-20e/hó értékben.
2,5 év után szakítottak. Utolsó 3 hónap ígérgetésekkel telve telt...
Nem tudom...nekem tök normális, hogy belövöm a fizum 50%-át félreteendő pénznek...aztán vagy bejön, vagy nem
17. Szerintem az a +8k lakásügyben nem húzna ki senkit a kakiból.
Kérdező. Ha van örökséged és terved, akkor olyannal kokettál akivel ez megegyezik, mert így nagy valószínűséggel csak pocsékba menne a pénzed.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!