Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is meredek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is meredek, hogy a barátnőm este egyedül nem hajlandó el engedni sehová hazulról senkivel sem?

Figyelt kérdés

Eléggé féltékeny típusú barátnőm van. Eddig 3 kapcsolata volt, mindháromban csalódott. Állítása szerint bennem találta meg a másik felét, bízik is bennem. Legalábbis ezt mondta. Mégsem hajlandó el engedni néha-néha sem sehová, haverokkal sem. Csakis úgy, ha ő is jön velem. Próbáltam vele megbeszélni. Mit tennétek a helyemben? Mi a véleményetek a lányról? Másfél hónapja vagyunk együtt.

Én 19, ő 20 éves.

2017. máj. 29. 20:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Ha mutattam neki, hogy rám írt egy lány, egyből, mint az oroszlán, már támadt is (írt neki Facebookon, persze visszafogottabban). Holott említettem neki, hogy el intézem.

Konkrétan úgy csalódott az előző fiújaiban, hogy amikor például meg volt beszélve egy tali a kapcsolatban már, mindig volt egy kifogása a fiúnak amiért nem jött össze.

Át beszéltük ezt a témát eléggé rendesen, és mondta, hogy azóta nem villan be neki, hogy én is olyan leszek, mint az előzőek. De hát ezek a sebek ilyenkor mégis elő jönnek benne. Amikor azt tapasztaltam, hogy ő játsza ezt el velem, hogy nem tartja a szavát többször is valamiben, akkor ultimátumot adtam neki. Például darakását kilenc óra helyett délután egykor ettem.

2017. máj. 29. 21:45
 12/20 Interferencia ***** válasza:

"Például darakását kilenc óra helyett délután egykor ettem."

Hogy mi a phasz? :D

2017. máj. 30. 00:31
 13/20 A kérdező kommentje:
Pontosan...
2017. máj. 30. 01:46
 14/20 anonim ***** válasza:
Az a meredek, hogy te egy ilyen beteg, undorító pitschával hajlandó vagy együtt lenni.
2017. máj. 30. 10:05
 15/20 anonim ***** válasza:

nekem ez annyira szélsőséges esetnek hangzik, hogy mély nyomokat hagy a hölgyben, hogy az előző pasik ígértek találkozót és mégsem jött össze. Ha megcsalták esetleg, többször is, megértem a reakcióit valahol, de ha csak ennyi a nagy "sértettség" akkor végképp nem értem a hölgyet.

Biztos, hogy neked kéne a dolgod legyen az ő lelki világával foglalkoznod? Hosszú távon ez leszív téged, kb 99%-ban biztos vagyok, hogy neki kéne egy terápia, mert itt valami mély, ősi félelem, önbizalomhiány lakozik benne.

Gondold át kérdző, hogy ez neked így hosszú távon kell-e.

2017. máj. 30. 10:26
 16/20 A kérdező kommentje:
Általában vidám hangulata van egyébként. Azt mondta már 95%-ban megbízik bennem, csak ez az esti kimenő irritálja őt, mert többször találkoztunk Komáromban egy k*rvával. Csak az a város nem szimpi neki. Úgy egyetem meg vele, hogy írok neki, mettől meddig és hol vagyok
2017. máj. 30. 12:43
 17/20 anonim ***** válasza:

Szvsz nincs a világon az a jótulajdonság, ami kompenzálná a féltékenységet, de kinek mi.

95%-ban megbízik, ez aranyos. Nincs olyan, hogy 95%-ban megbízik, csak szólok, valaki vagy megbízik a másikban, vagy nem. Az, hogy a korábbi sérelmeit rajtad vezeti le, pedig egyenesen aljas dolog. Sok bajod lesz ezzel a kislánnyal mert borzasztóan éretlen, de ha van kedved vesződni vele, akkor hajrá, majd megunod amikor a kezdeti rózsaszín köd elmúlik.

2017. máj. 30. 12:52
 18/20 A kérdező kommentje:
Ha ez számít valamit, Badoon ismerkedtünk meg. Én töröltem magamat onnan, elvégre ez egy ismerkedős oldal. Ma csak úgy kíváncsiságból vissza mentem, hogy megnézzem meg rajta van-e. Azt mondta, hogy csak azért, mert unatkozik. Nekem van effelől egy rossz előérzetem. Hogy tudnám kideríteni, hogy sántikál-e valamiben?
2017. máj. 31. 12:53
 19/20 A kérdező kommentje:
Pontot tettem a dolgok végére, mivel ma kiderült, hogy a hátam mögött hagyta el csavarni a fejét egy másik fiúnak. Meglepően könnyen kezelte, hogy otthagytam
2017. jún. 1. 20:08
 20/20 Interferencia ***** válasza:
Elég fura ez a csaj, valószínűleg jobb is így.
2017. jún. 4. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!