Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban ha óvszerrel védekeznek a párok, akkor mindig a férfinak kell venni az óvszert?
Nálunk én veszem, mert én járok rossmanba, ő nem. De én veszem a tusfürdőt is neki, borotvát, stb.
Ő meg vesz mást, kaját, mosószert, zuhanycsövet tudomsién... Ha együtt éltek, szerintem irgalmatlanul fárasztó lehet azt számolni, hogy mindenki szorgalmasan beleadta-e a részét az óvszerállományba. Vegye az, akinek praktikusabb, mert útba esik.
26N
Szerintem mindkét félnek tennie kell a védekezésért.
Azaz legyen a nőnél és a férfinál is.
Mi rég együtt vagyunk, általában a párom veszi(ha azzal védekezünk),de van,hogy én járok ott ahol vesszük és én veszem meg. Nem csinálunk belőle nagy ügyet, mindkét félnél legyen mindig ha ezzel védekeznek.
Egy kapcsolatban ez azért nem kérdés...
Ha 1-2000 Ft is ekkora probléma, hát abból hogy lesz közös vacsora? :O
Helló!
Nálunk is a közös bevásárlás alkalmával vesszük meg ezeket a "fürdőszoba" dolgokat. Mivel közös kasszán vagyunk, értelmetlen a kérdés, hogy ki fizeti.
Az amatőröknél: szerintem mindkét fél figyelme legyen rajta, hogy kellő helyzetben legyen mindig óvszert. Biztos, ami biztos. De ezeknél a pároknál, mivel a tablettákat általában a nők veszik - már csak a receptkötelessége miatt is - arányosabbnak hathat, ha az óvszert a férfi veszi. Így "nagytársadalmi" szinten megnyugodhatunk, mert igazságosnak hat a rendszer...
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!