Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nős férfiak! Szerettetek már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfiak! Szerettetek már bele más nőbe a házasságotok alatt? És kit választottatok?

Figyelt kérdés
Szeretőt tartottatok? Vagy elhagytátok a feleségeteket a szeretőért? Vagy a feleségetekkel maradtatok?
2010. máj. 17. 16:36
 1/3 anonim válasza:
100%

Bár nemvolt a feleségem, de egy másik lány hatására szakítottam a barátnőmmel. Nem jöttem össze a csajjal, de rájöttem, hogy akivel voltam több évig, nem ő az igazi. Az utóbbi időben amúgy se volt felhőtlen a kapcsolatunk... Természetesen soha nem csaltam meg.

20/F

2010. máj. 17. 16:52
 2/3 anonim ***** válasza:
8 év után csaltam meg a feleségemet egy nála 12évvel idősebb nővel.Ezt csak azért írtam le,hogy nem a szex miatt elsősorban, hanem mert ha volt kalap az volt a baj ha nem volt akkor meg az.És nem egyszer leültem vele beszélgetni mert ez így nem jó!Meg hallgatta és semmi sem változott sajnos.A gyerek is elkezdte hibáztatni az anyját erre én voltam az aki ellene nevelem.Mindig más volt a hibás de Ő sose. A másik nő pedig elfogadta azt a figyelmességet amit a nejem nem tudott értékelni.34F
2010. máj. 17. 16:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Az előbb nem jól fogalmaztam +. A másik nőbe azt találtam meg amit hiányoltam a feleségemben.A szeretet,a figyelmesség kimutatása.Ő azt hitte ha a lábait szétrakja akkor minden megvan oldva. Azóta rájött,hogy nekem volt igazam csak ezzel már elkésett.Pedig sokat beszéltem neki erről.Azóta csak kihasználták de ez legyen az Ő problémája.
2010. máj. 17. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!