Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás 3 hetes baba mellett?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás 3 hetes baba mellett? Ez a hormonok miatt van? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

17 éves koromban lett egy barátom, akit nagyon szerettem. De valószínűleg ez az érzelem egyoldalú volt, mivel a kapcsolatunk alatt többször megcsalt (10 hónapot voltunk együtt), mindenért engem hibáztatott, folyamatosan én voltam a hibás/a szerencsétlen/ a hü..e. Igen, én is követtem el hibákat, nem azt mondom, hogy tökéletes vagyok, de teljesen elnyomott, korlátozott. A végén már olyanokért piszkált, hogy miért festetem a hajamat, miért megyek bulizni a barátnőimmel, vagy hogy miért nem fogyókúrázok (sosem voltam 55 kg felett, szóval kövérnek nem mondanám magam).

Szakítottunk, aztán egy ideig nem beszéltünk, majd lett egy "se vele, se nélküle" kapcsolatunk, ami addig tartott, amíg a vőlegényemet meg nem ismertem. Akkor valahogy kinyílt a szemem, hogy mégis milyen ember az exem, sosem fog megváltozni és ugrálhatok neki, amikor csak kedve van hozzám, de a változás sosem lesz tartós. Nem beszéltem vele nagyon sokáig, nem találkoztunk és boldog voltam a vőlegényemmel, vagyis még ma is az vagyok. Viszont mielőtt kiderült a terhességem, az exemmel elkezdtünk újra beszélgetni, de ennyi volt, semmi nem történt. Vagyis szóba került, hogy ő szívesen megpróbálná újra, mert a másfél év alatt, amíg nem beszéltünk, rengeteget változott és rájött, mit veszített... Bevallom, elgondolkoztam azon, hogy adok neki egy esélyt, de közben itt van a vőlegényem is, akivel tökéletes a kapcsolatunk, teljesen ellentéte az exemnek. Kimutatja, hogy szeret, bármit megtenne értem/értünk, az elejétől kezdve felvállal és a tenyerén hordoz. Aztán terhes lettem és képtelen lettem volna a szakításra, főleg, hogy a páromnak évek óta a legnagyobb vágya volt egy gyerek (idősebb nálam). Akkor össze is vesztünk az exemmel, fél évig nem beszéltünk. De most újra felbukkant és ma egyedül voltam a picivel itthon és meglátogatott (beszélgetünk már 3 hete iMessage-en). Elmondta, hogy mennyire sajnálja, hogy olyan agresszíven reagált, mikor elmondtam neki, hogy terhes vagyok és hogy úgy eltűnt, de hogy még mindig komolyan gondolja, hogy velem akar lenni, még úgy is, hogy van egy lányom...

És teljesen elbizonytalanodtam.

Jövő májusban lenne a vőlegényemmel az esküvőnk és tényleg szeretem. De itt van az, hogy mi van, ha az exem megváltozott és most tényleg működne a dolog közöttünk.

Viszont ha újra csak duma az egész, akkor ott leszek egy babával, teljesen kiszolgáltatottan. És ha mi összevesztünk, vagy hullámvölgyben voltunk, akkor ott volt minden, az ajtócsapkodástól kezdve a tányértörésen át a kocsitörésig minden. És nem akarnám, hogy a lányom úgy nőjjön fel, hogy 3-4 hetente van egy ilyen cirkusz, amiken én nagyon kiborultam, néha napokig fel sem keltem, csak sírtam... De közben rengeteg jó pillanatunk volt és tagadhatatlan, hogy még érdekel, mi van vele.

2017. máj. 25. 18:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nem könnyű a helyzeted... Szerintem várj ezzel az egész dologgal, mert amíg a hormonok nem csillapodnak nem fog tudni értelmes döntést hozni.
2017. máj. 25. 18:41
 12/24 anonim ***** válasza:
90%

Van ilyen.

Az ember gondolkodik, elbizonytalanodik, álmodozik... semmi baj.

TÉRJ ÉSZHEZ!!!!!!

Exet küld el a fenébe, és tiltsd le.

Ha nem ezt teszed, nagy bajba kerülhetsz, és nem lenne tisztességes a volegenyeddel szemben.... neked más életed van már, ex beiger minden xart, eldobod az életed, ő változni nem változott, ebben légy nyugodt, mert az ritka, mint a fehér holló, és ott fogsz állni egyedül egy gyerekkel.

Na, ezen gondolkozz!

Legyen eszed!!!!

Feltételezem, az exel sokkal jobb a szex, mint a volegenyeddel.. nők ilyenkor szoktak megorulni.

2017. máj. 25. 18:43
 13/24 anonim ***** válasza:
13%
Aztán vajon kitől van a gyerek, he?
2017. máj. 25. 18:44
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

Ennyi béna hozzászólást. Fel sem merülne az exe, mint lehetőség, ha valóban boldog lenne a párjával. A hormonoktól pasimentessé kellene válnod, nem behozni egyet a képbe.

Nem sikerült lezárnod a kapcsolatot, az érzelmeket nem lehet tudatosan irányítani.

Attól nem lesz boldog az életed, hogy férjed és gyereked van. Attól lesz boldog, hogy azt éled meg, amit szeretnél.

Jól mellényúltál, nem kellett volna még családot alapítanod, nem erre vágytál, hanem izgalomra, kiszámíthatatlanságra, szerelemre és lángolásra..

Attól, hogy a jövendőbeli férjeddel maradsz, nem leszel sem elégedett, sem boldog.

Én a helyedben beszélgetnék az exszel, ilyen gyorsan a semmitől nem változik meg senki. Ehhez évek kellenek, tragédiák, új környezet, új hatások.

Ha beszélgettek, rá fogsz jönni, hogy egy surmó, és nem fogsz rá vágyni többet. Szép lassan kiöli majd belőled az érzést.

Nyilván nem fogod megcsalni a vőlegényed, csak beszélgess vele telefonon vagy neten, de ne élőben, mert a vonzalom sajnos bekavar a dolgokba.

Szépen ki fogsz ábrándulni belőle. Utána dönts, hogy megfelel e a mostani életed.

2017. máj. 25. 18:46
 15/24 anonim ***** válasza:
93%

Szüntesd meg az exeddel a kapcsolatot.Ne hidd,hogy megváltozott.Max ideig óráig.

Nem is értelek.Foglalkozz a vőlegényeddel,és a gyerekeddel.

2017. máj. 25. 18:52
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Az egészben a gyereket sajnálom, mert ő szívja majd meg az egészet... Hány éves lehetsz? 19 max? Gyereknek eszűnek gyerek. Gratulálok! Szép kis élet elé néztek elébe!
2017. máj. 25. 19:42
 17/24 anonim ***** válasza:
97%
Kedves Kérdező! Gyermekágyas anyuka vagy. Neked most az a feladatod, hogy összeszokj a kisbabáddal. Minden idegszáladdal hármotokra kellene koncentrálnod. (Baba, Te, Apuka) A baba apjával közösen fel kell építenetek a harmóniát, ami a pici érkezésével megborult. (Vagy talán soha nem is volt?) Nagyon nem fér ebbe a képbe az ex. Szakíts meg minden kapcsolatot az exszel!
2017. máj. 25. 19:49
 18/24 anonim ***** válasza:
41%
Valószínűleg nem is volt soha harmónia, ha ilyen gondolataid vannak.
2017. máj. 25. 20:02
 19/24 Költőnő? ***** válasza:
91%

17 evésen 10 hónapos komoly kapcsolat, majd szakítás, vőlegény, terhesség, gyerek. Hát azt nem mondanám, hogy túl sokat gondolkoztál volna... itt az eredménye.

A hoztad hasonlókra mondják, hogy ösztönlény.

2017. máj. 25. 20:39
 20/24 anonim ***** válasza:
84%
Szánalmas vagy. Sajnálom a vőlegényed. Meg a babát. Te pont egy ilyen gyökeret érdemelsz, mint az exed.
2017. máj. 25. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!