Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség miért vagyok ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség miért vagyok ennyire határozatlan?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok már magamon kiigazodni! És meg is ijedtem, hogy 20 (L) éves koromra ennyire nem ismerem saját magamat! Van egy fiú, akivel ha nem lehetek, folyamatosan szenvedek, hiányzik és vele lennék. De amint úgy alakulna, hogy van esély hogy összejöjjünk, beijedek és inkább nem is kéne az egész. Mármint akkor úgy érzem, megvagyok nélküle is.

Miért vagyok ilyen? Ne mondjátok, hogy ba***us határozd el magadat, higgyétek el, én próbálom. De egyszerűen nem megy! Amint összejönnék valakivel, legszívesebben menekülnék! Miért van ez? Nem volt még rossz tapasztalatom, mert még barátom sem volt :(

Köszönöm a válaszokat! 20/l

2010. máj. 17. 10:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak egyszerűen félsz a skatulyáktól? Vannak ilyen emberek...
2010. máj. 17. 10:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Vagy túlzottan szereted a függetlenséget!
2010. máj. 17. 10:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Te egyszerűen félsz az újtól félsz a változástól, félsz attol ,hogy megváltozik az eddigi nyugodt kis életed.

Pedig nem ártana ha elfogadnád azt a tényt, hogy egyedül nem lesz mindig a legjobb, egy idő után kelleni fog valaki aki veled van aki szeret téged de nem az anyukád, hanem egy pasi, aki a barátod, akivel együtt vagy, akivel elmentek 2 en nyaralni szórakozni vagy akármi. Nem lesz mindig jó látvány az hogy látod az embereket a párokat kézen fogva sétálni te pedig otthon ülsz egyedül.

Szóval vegyél erőt magadon és ne félj a változástól és az újtól. Meglátod nem mindig olyan rossz az az új dolog, új élmények, kis változást hoz az életedbe.

2010. máj. 17. 10:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Szorongsz attól hogy valakihez közel kerülj, mert attól félsz elveszted az egyéniséged mellette, másrészről meg vágysz is arra hogy valakid legyen. Más is van így. Olvasd el a Szorongás alapformái című könyvet, magadra fogsz ismerni az egyik típusban. Sőt azt is leírja hogyan tudsz változtatni magadon. Fritz Riemann írta.
2010. máj. 17. 10:44
 5/7 anonim ***** válasza:

2 határozatlanságból nem lesz egy határozottság:D

A fiú is úgy látszik nagyon rádhagyja a dolgot

2010. máj. 17. 10:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló gondjaim vannak, orvoshoz fogok fordulni a problémámmal, mert nem tudom kontrolálni. Pár hónapja egyedülálló vagyok, pasizgatok, de megijedek, ha komolyabbra fordul a kapcsolat. Félek elmenni a randira, szorongok előtte, és csak nehezen oldódok fel. Szeretethiányom van, jó lenne, ha valaki megölelne, de ha eljutok valakivel erre a szintre, legszívesebben menekülőre fognám, félek, hogy elszúrom, bepánikolok. Nálam ez a viselkedés más téren is megnyilvánul sajnos, de nem meglepő ilyen családi háttér mellett. Úgy érzem, ha egyedül vagyok, nem eshet bántódásom és kezdem megszokni a függetlenséget. 20/L
2010. máj. 17. 11:00
 7/7 A kérdező kommentje:

Tényleg van olyan, amikor nagyon magam alatt vagyok emiatt, hogy látom az utcán a párokat sétálni és hogy én egyedül vagyok.

De valóban a függetlenségemet nagyon féltem, szinte már megmagyarázhatatlan módon. Nagyon kevés embert engedek valóban közel magamhoz (talán az anyámon kívül senkit, de még őt sem 100%-ig) ez ellen nem tudok mit tenni.

2010. máj. 17. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!