Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy irányítás mániás ember számára van lehetőség javulásra?
Részletezném. Párom irányítás mániás. Aki olyan szerencsés, hogy nem ismeri a jelenséget akkor leírnám hogy azt jelenti, hogy mindent ő csinál a legjobban, mindent jobban tud, mindenbe beleköt, mindent észrevesz. Vadászkopóként jár körbe a lakásban, hogy mibe lehet belekötni. Kettő centivel odébb rakott asztal már bőven jó indok erre! Egy kiömlött pohár víz 3. világháborús hangulatot eredményez. Szóval egy ilyen emberrel pokol az együttélés, főleg ha valaki mint pl. én magam nem a legrendesebb emberek egyike. De nem vagyok vészesen trehány. Viszont nem tudom, van lehetőség megjavulni neki, vagy fel tudja egyáltalán ismerni, hogy ez a gond vele? Ezt egyáltalán lehet "gyógyítani" vagy egész életében így marad? Én így nem tudok együtt élni.
37/N
Nyugi, már nem bírja sokáig.
Rossz kombináció, az biztos - hasonlít rám, a rendmániát kivéve. Valószínűleg 40 környékén jár, szóval elérte - vagy már túl is van a csúcson. Azért pukkancs, mert túltolta és egyre kevésbé bírja már.
Szólj neki, hogy vagy megcsinálja, ami neki nem eléggé tetszik, vagy hagyja úgy, oszt jónapot. De ne f-szfejkedjen (így, szó szerint!), mert az nem lesz jó megoldás. Emberre van szükséged, nem hősökre!
Erre persze nemsokára maga is rá fog jönni (és magától elkezd lazítani a gyeplőkön) de addig csak rosszabb lesz a helyzet. Oszt ha ezt az időt megspóroljuk neki, tán még a házasságotok is megjavul.
Szerintem.
Inkább nárcisztikusnak tűnik.
Egyébként bírom az ilyen embereket: mindenben tökéletes, épp csak a házasságát tossza tönkre. Vagy pozitívum, ha tökéletesen tönkre tudta tenni?
Nem fog megváltozni. Szakember se tud tenni semmit egy nárcisztikussal.
Vagy el tudod így viselni, vagy váltok. Tudom, hogy félelmetesen hangzik a válás, de nem biztos, hogy rossz dologként kell gondolni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!