Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, zavarna titeket, ha a párotoknak mindig tisztasági betét lenne a bugyijában?
Szerintem a pecsétes bugyi gusztustalanabb, mint az, hogy valaki tisztasági betétet hord. Számomra higiéniátlan, hogy valaki a saját nedvében ücsörög..
A női nemi szerv nedves, ezt el kell fogadni,kinek ilyen-kinek olyan mennyiségben..
Egyébként én is hordok azokon a napokon is, amikor semmi nincs,de a párom nem találkozott még vele.
Nekem jót tesz a közérzetemnek,a fehérneműt is védi.
Csak nekem furcsa, hogy itt random egymás gatyájába túrkálnak emberek? Azért azt valami megelőzi, nem?
Akkor meg ki lehet kapni a mosdóban..
Én el sem tudom képzelni, hogy 40 fokban megkívánjuk egymást és előtte egy nedves törlőkendővel nem törlöm át/ nem mosom meg.. Akkor meg adott, hogy kiveszem :D
Én 28 éves nőként nem hordok, mert felesleges.
1. normális esetben nincs annyi folyás 28 napon keresztül, hogy indokolt legyen a folyamatos használata
2. bármilyen hiperszuper minőségű a tisztasági, bepállik, izzad és bizony "büdös" lesz a nő
3. akinek pedig minden nap kell, mert annyira sok a folyása, menjen el kivizsgáltatni magát, mert nem egészséges (ovulációkor lehet több, meg akkor véres is, de egyébként nem kéne)
21 vagyok.
Miért pontoztok le? Mert undorodok a koszos foltos bugyitól és inkább odafigyelek a higiéniára? Hát ne is haragudjatok, nagyon gáz amit csináltok. Nyilván az ember kiveszi és megmosakszik akció előtt, nem csak ugy lazan benyulkalunk egymashoz.. Vagy ha ti ezt igy latjatok helyesnek akkor fogdossatok nyaljatok folyásos puncit meg tapogassatok ragacsos bugyit, de én ebben nem veszek részt, én igényes vagyok magamra :D
Én pedig 35 éves nőként mindennap hordok, sok a fehér folyásom. Talán 2 nap van a ciklusban, amikor nem kellene, a többi napon ha nincs benn, akkor kellemetlen nedves a bugyim, amit nem fogok elviselni senki kedvéért. Nőgyógyásznál voltam, azóta szültem is már. Semmi bajt nem találtak. Egyénfüggő, hogy kinek mennyi folyása van, utolsó válaszoló szerencsés, ha neki nincs sok.
A férjemet még sosem zavarta a betét.
A szagosítottak szerintem is büdösek, én olyat használok, ami nem illatosított.
Teljesen hidegen hagy hogy használ-e valaki betétet vagy sem. Volt olyan barátnőm aki rendszeresen használta es olyan is aki sosem. Mostani parom sem hasznal, max akkor ha beleelvezek es valamiert nincs ideje szex utan furodni, mert ugye hiaba nyomja ki, valamennyi akkor is marad bent. Igaz neki alapbol is minimalis folyasa van csak.
Ferfikent en nem dijazom ha valaki agyonillatozza magat odalent, mert attol tenyleg budos tud lenni... Puncinak legyen punciszaga, ne virag meg mittudomen micsoda!
27/F
Itt mindenki le van pontozva,aki használ! :)
Nos,ne is haragudjatok,de undorító,ha csak úgy egymás gatyájába random belenyúltok... Előtte kezet nem mosol? Mert,hogy pénzt fogsz, kilincset, ezt-azt-amazt, uram bocsássa meg,de az én puncimat ne taperolja senki a retkes kezével...
#23 ha nem használsz tisztasági betétet, jobban tudod, hogy büdös lesz tőle valaki?
Egyébként, kizártnak tartom, hogy az az egészséges, ha a használt bugyin semmi "nyom" nincs. Az ilyet hüvelyszarazsagnak hívják. 😃😃 Azonkívül mindenki más, nem feltétlen kóros, ha valakinek több van. Úgyhogy inkabb tisztasági betét, mint összekent fehérnemű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!