Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, zavarna titeket, ha a párotoknak mindig tisztasági betét lenne a bugyijában?
Nézd, ha problémája van a folyadékokkal, akkor muszáj, tehát nyilván nem.
Ha meg fölösleges, akkor ugyan fölösleges, de pláne nem, merthogy tiszta.
Én is mindig használok tisztaságit. Nem érzem nélküle jól magam, de semmi problémám nincs azzal, ha valaki nem használ, nem tartom higiéniátlannak, nálam valamiért így alakult ki.
A páromnak nincs vele baja, elmondtam neki még az elején, mi a helyzet, nem lepődik meg rajta, ha benyúl a bugyimba. Azt mondta, volt olyan nővel, akinek melegben nagyon durva "illata" volt odalent, örül, hogy én figyelek magamra ezen a téren.
Mondjuk azzal tisztában vagyok, hogy sok férfinek tetszik az öööö természetesebb illat, nekik biztosan nem jönnék be, mert intim mosakodógélt is használok, ráadásul a borotválkozó gélem is illatos, nekem így tetszik :)
Csak a ciklusom bizonyos szakaszaiban használok, akció előtt általában kiveszem, de volt már rá példa hogy bent maradt. Eddig nem tették szóvá. Egyszer a partner kicsit meglepődött amikor az elmozdult betét ragacsos oldalával találkozott a keze, az cseppet kellemetlen volt de csak nevettünk rajta.
Nőként véleményt alkotva szerintem semmi zavaró nincs benne, mondjuk egy sötét bugyiban kicsit idétlenül mutat, de azon a rászáradt fehér puncilé is ugyanolyan feltűnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!