Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, zavarna titeket, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, zavarna titeket, ha a párotoknak mindig tisztasági betét lenne a bugyijában?

Figyelt kérdés
2017. máj. 23. 20:51
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%

nem, az meg ki?

2017. máj. 23. 21:07
 12/32 A kérdező kommentje:
"Hogy ne legyen nedves(bármitől)a bugyi, mert az rászárad a nap folyamán és visszataszító"
2017. máj. 23. 21:07
 13/32 anonim ***** válasza:
57%

Nézd, ha problémája van a folyadékokkal, akkor muszáj, tehát nyilván nem.

Ha meg fölösleges, akkor ugyan fölösleges, de pláne nem, merthogy tiszta.

2017. máj. 23. 21:15
 14/32 anonim ***** válasza:
49%
Inkabb legyen folyasos a bugyi, mint viragillatu a punci. borzasztoak ezek a muillatok
2017. máj. 23. 21:17
 15/32 anonim ***** válasza:
53%
Egyébként én is utáltam az aloe vagy valamilyen virágillatú tisztasági betétet. Lehet, hogy illatra jó, de ízre borzalmas. Sokkal inkább elviselem a foltos bugyit, sőt...
2017. máj. 23. 21:19
 16/32 anonim ***** válasza:
73%

Én is mindig használok tisztaságit. Nem érzem nélküle jól magam, de semmi problémám nincs azzal, ha valaki nem használ, nem tartom higiéniátlannak, nálam valamiért így alakult ki.

A páromnak nincs vele baja, elmondtam neki még az elején, mi a helyzet, nem lepődik meg rajta, ha benyúl a bugyimba. Azt mondta, volt olyan nővel, akinek melegben nagyon durva "illata" volt odalent, örül, hogy én figyelek magamra ezen a téren.

Mondjuk azzal tisztában vagyok, hogy sok férfinek tetszik az öööö természetesebb illat, nekik biztosan nem jönnék be, mert intim mosakodógélt is használok, ráadásul a borotválkozó gélem is illatos, nekem így tetszik :)

2017. máj. 23. 22:11
 17/32 anonim ***** válasza:
22%
Igen,mert így nekem nem jut hely..
2017. máj. 23. 22:12
 18/32 anonim ***** válasza:
86%
Ki nem szarja le, zavarja-e őket? A saját kényelmed legyen a fontos.
2017. máj. 23. 22:14
 19/32 anonim ***** válasza:
55%
Én is mindig használok,nem akarom ,hogy egész nap a nedvemben.üljek. Mert ,ha csak meglátom azt a férfit egyből beindulok tőle. Privit ne írj!!
2017. máj. 23. 22:15
 20/32 anonim ***** válasza:
95%

Csak a ciklusom bizonyos szakaszaiban használok, akció előtt általában kiveszem, de volt már rá példa hogy bent maradt. Eddig nem tették szóvá. Egyszer a partner kicsit meglepődött amikor az elmozdult betét ragacsos oldalával találkozott a keze, az cseppet kellemetlen volt de csak nevettünk rajta.

Nőként véleményt alkotva szerintem semmi zavaró nincs benne, mondjuk egy sötét bugyiban kicsit idétlenül mutat, de azon a rászáradt fehér puncilé is ugyanolyan feltűnő.

2017. máj. 23. 23:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!