Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket nem taszít, ha egy nő fehérneműjében ott van egy tisztasági betét?
Figyelt kérdés
Nem tartjátok gusztustalannak, illúziórombolónak?2015. máj. 15. 19:46
1/15 anonim válasza:
Mivel nem dédelgetek kamu illúziókat, ezért nem. Vannak dolgok, amik természetes velejárói az életnek.
A nők is kuláznak, az egyik mellük lejjebb lóg stb. Mind természetes és normális.
2/15 anonim válasza:
Én nő létemre annak tartanám, ha az egy férfi szeme elé kerülne.
3/15 A kérdező kommentje:
2-es: márpedig kerül az ember lánya olyan helyzetbe, hogy a férfi vetkőzteti le... tehát ha egyébként be szoktam tenni tisztaságit a fehérneműmbe, akkor ilyen helyzetben mit kellene csinálnom?
2015. máj. 15. 19:53
4/15 anonim válasza:
engem egyáltalán nem zavar. Bár ha szól előtte úgy a legjobb. de nem zavar.
5/15 gomzoli válasza:
Az, hogy tisztasági betét van egy nő bugyijában, inkább az ápoltsághoz tartozó pozitív dolog, más kérdés, hogy nem szeretném nézegetni. Az sokkal undorítóbb, ha nem használna betétet, és a bugyogója lenne tele maszatfoltokkal. Az, hogy a puni némileg nedvezik, és kissé maszatol, teljesen természetes dolog.
6/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem, szinte mindig látom ahányszor lehúzom barátnőm bugyiját.
7/15 gomzoli válasza:
Egyébként ezen a férfi is segíthet, ha nem a betétet nézegeti, mikor a bugyit lehúzza rólad. Diszkréció... az meg a legelemibb udvariasság, hogy az ember nem hozza megalázó helyzetbe a nőt, még akkor sem ha olyat lát, ami éppen nem tetszik.
8/15 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ezt csak mi, nők tartjuk roppant kínosnak a férfiak előtt, míg a férfiakat nem érdekli. Ennek nagyon örülök, köszönöm az eddigi válaszokat!
2015. máj. 15. 19:59
10/15 anonim válasza:
Szokta látni a barátom, nem zavar se engem sem őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!