Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket nem taszít, ha egy nő fehérneműjében ott van egy tisztasági betét?
3: Szia!
Én azt szoktam, hogy ilyen esetben papírvékony tisztasági betétet teszek be a betéttel azonos színű bugyiba. Ilyen van fehérből és feketéből is, olyan vékony, hogy a bugyival együtt gyűrődik, akár nem is látni.
(A férfiak amúgy is másként látnak, pl. nem vesznek észre nagy anyajegyeket, vagy fülbevalót sem, ha a nő egészével vannak elfoglalva.)
Tehát vagy fehér, vagy fkete bugyit veszek. Ha pedig nem telik el hosszú idő az öltözés és a vetkőzés közt, akkor nem kell tisztasági betét.
Én Libresse Micro-t használok, pont stimmel a fehérneműimhez, mármint nem látszik ki belőle. Mondjuk én naponta 2x kicserélem inkább (méretéből adódóan, és ha olyan időszakban vagyok). Eddig kevés alkalom volt, mikor a barátom találkozott vele, de sosem zavarta. Általában én akció előtt kiugrom a mosdóba, így van időm elintézni ezt is. Van olyan nap egyébként, amikor nincs is szükség rá. Ha pedig tudom, hogy lesz valami (mondjuk egyszerre esünk haza melóból), szeretek zuhizni előtte, és amíg ő is elmegy zuhizni, nem sok gebasz történik odalent, így igazából nincs is szükség rá.
Szóval én azt mondom, hogy legyél inkább ápolt, még akkor is, ha ehhez hozzátartozik, hogy tisztaságit hordj a bugyiban. Az illúziórombolóbb, ha összekened a fekete szexi fehérneműt, vagy netalán a nadrágot is. Oda kell figyelni, hogy előtte kiugorj a mosdóba, ha pedig nagyon forró a hangulat, szerintem nem arra fog figyelni...:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!