Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esely arra, hogy ugy legyek terhes, ha a fiunak izgattam es rament egy kis ondo a kezemre es utana kb 10-15 perc mulva beraktam magamnak egy betetet?
Figyelt kérdés
Meg szüz vagyok, ez egy hete volt, olyan negy napja faj a hasam, de lehet hogy azert mert nagyon rastresszelek, tegnap csinaltam terhessegi tesztet az negativ lett!2014. szept. 18. 14:03
2/13 anonim válasza:
elszárad annyi idő alatt. nem tom miért hiszik sokan hogy sugárzásos módon termékenyít az ondó
3/13 anonim válasza:
Ha csak fel nem másztak a is piszkok,akkor nem :D .Tuti nem vagy terhes...
4/13 anonim válasza:
JAJJJJJJJJJJJJJJ te szerencsetlen ,ki vered a sracnak azt se tudod mi a szex , jo, kihasznalnak , aztan a mocskos g...is kezzed miatt aggodtsz.... varj meg egy par evet ....
6/13 anonim válasza:
2000 éve is volt egy hasonló, valami Mária nevű spinével XD
7/13 anonim válasza:
Több ismerősöm is pont így lett terhes!
8/13 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! csak akkor nem tudom milyert faj ennyire a hasam meg viszket ott lent mert elvileg ez is egy jele :(
2014. szept. 18. 15:03
9/13 anonim válasza:
Nem vagy terhes, így nem lehetsz terhes. Tudod te mekkora utat kell bejárnia a kis cuccoknak? Mellesleg így inkognitóban megkérdezhetem hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!