Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit akarhat tőlem a volt barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem a volt barátom?

Figyelt kérdés
régen ösze jöttem egy családos férfivel, aki állítása szerint belém szeretett,de annyi problémája volt, h. megszakította velem a kapcsolatot.Néha sms-t írtunk egymásnak,de találkozni nem akart.Én voltam életében a legfiatalabb akivel összejött és nem emiatt jártunk,mert őt igazából zavarta h. fiatal vagyok(majdnem a lányaival egyidős).Annó megigérte h.majd elmondja ha mególdódtak a problémái.Azóta eltelt 2 év.És jelentkezett,(nővérem főnöke és róla kérdezett.)De sok sms-t írtunk és "elmondta" h. már mególdódtak a problémái és ha találkozunk elmondja, és azt is h.régen más volt,de most már könnyebb lenne együtt....Anó párkapcsolatban voltam én is,de már régóta szakítani akartam azzal a fiúval.Most is van együtt vagyok valakivel és sajna össze vagyok zavarodva,mert érzek még valamit a férfi iránt, bár nem vagyok már belé szerelmes.Kicsit félek vele találkozni, h. most hogy-hogy talizni akar,mert annó félt, h. lebukik és csak titokban tudunk találkozni.De most ez fel sem merült.
2010. máj. 17. 06:36
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírásért, de siettem amikor írtam és a billentyűzet is rossz.AMúgy 20 év van köztünk és tudom h. még mindig házas,de már vagy 10 éve nem alszanak egy szobában.Most nem tudom h. együtt élnek-e még, de még nem váltak el(Ők gazdagok és közös vállalkozásuk is van, annó félt a feleségétől, h.anyagilag tönkre tehetné ha akarná és a gyerekeitől is elválaszthatja)
2010. máj. 17. 06:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A leírtak alapján csak dugni akar veled!
2010. máj. 17. 06:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudja h. van barátom.És annó is nem kényszerített semmire.Ha én nem karatma volna akkor ő nem is mert volna kezdeményezni.Elvileg ha talizunk nyílvános helyen, szóval ott nem tudna megdugni, max ha felmegyek hozzá.De az kizárt,mert nem akarok úgy járni,mint 2 évvel ezelőtt.
2010. máj. 17. 06:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Hanyagold ezt a pasit, keress korban hozzádillő srácot. Ne vesztegesd rá az idődet, semmi értelme.
2010. máj. 17. 08:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Van barátom, szóval nem keresek senkit, csak nem értem h. most mit akar.Hogy-hogy most így hirtelen mégis találkozni akar.És mért mondja azt, h. ha most jönnénk össze akkor könyebb lenne.Annó megvolt a lehetősége h. együtt legyünk,de akkor a problémáinak megoldása fontosabb volt.Azt nem tom h. régen tényleg szeretett-e vagy csak a sex kellett neki,mert akkor minden reggel felhívott és amikor taliztunk volt, h. csak elmentünk ebédelni vagy múzeumba,de nem szeretkeztünk.Igazából csak meg vagyok zavarodva,mert annó nagyon szerettem, csak csalódtam benne.
2010. máj. 17. 08:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon úgy látszik, h te szeretnél még vele lenni...és úgysem ezek a válaszok fognak dönteni, de gondold át jól, h mennyire éri meg újra kezdeni...
2010. máj. 17. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!