Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akarhat valamit a volt barátom?
Figyelt kérdés
pont egy éve szakítottunk,és 1-2 hónapja írkál msnen olyanokat hogy: "szeretsz? én nagyon imádlak csak téged szivem" "örökkön örökké" stbstb...
elég csajozós típus,de az utóbbi fél évben nem volt barátnője..nekem sincs barátom.
5hónapig voltunk együtt,szerettük egymást.
olyan,mintha valamit még éreznék iránta,de nem olyan szinten mint akkor. szerintetem megpróbáljam vele újra? vagy csak szivatásból irkál ilyet?
17 éves
16/L
2009. dec. 24. 22:32
1/2 A kérdező kommentje:
*szerintetek
2009. dec. 24. 22:37
2/2 anonim válasza:
nemtudom nálam tabu az expasi,újra soha nem kezdeném azt ami egyszer már elromlott..Ne dőlj be neki...hagyd a fenébe akad sztem neked jobb is,főleg h mégecsak 16 éves vagy a 17-18 éves fiúk eléggé hogy is mondjam szétszórtak..lehet hogy csak kell neki valaki, amíg nem talál magának vki mást helyetted,ha talált dob.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!