Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a barátom féltékeny minden kapcsolatomra, a hobbimra, és a tanulmányaimra?

Figyelt kérdés

Ő minden szeretne találkozni velem, és rosszul viseli, ha a gyakorlatom vagy az előadásom ütközik az ő munkán kivüli idejével. Szerinte gyakorlatban igazodjak hozzá, és előadásokról lógjak el, ha nem katalógusos. Régen versenyszerűen sportoltam, de érettségi előtt abbahagytam, már csak hobbi szinten űzöm, arra is féltékeny, ha a csapattársaimmal játszom. Amíg/amikor ő dolgozik, vagy a munkája miatt elutazik (kb félévente három hétre), nem érdekli, hogy mit csinálok, de ki szokott bukni, ha megtudja, hogy akár egy kávéra(!) is beültem valakivel, ha ő otthon van.

Vizsgaidőszakban is nagy nehezen elfogadta, hogy tanulok, de napközben jöttek az üzenet, miszerint unatkozik, vagy menjek át hozzá tanulni (khm... persze), kikérdezi, felolvassa nekem, vagy főz vacsorát/ebédet. Annyi kompromisszum volt az elején, hogy éjjel nála alszom, de másnap meg alig akart elengedni. Most van a második vizsgaidőszakom, és az előző vizsgaidőszakot végigstresszeltem meg a szorgalmi időszakot is, mostanra meg már kiégtem.

2017. máj. 22. 14:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
És még az arabokra fújnak,hogy mennyire birtoklóak...Tessék,van erre magyar példa is.Kérdező,én a helyedben mihamarabb lelépnék,a magam érdekében.Nem kell arab pasi ahhoz,hogy bezárjon és minden lépésedről tudni akarjon.
2017. máj. 25. 07:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki akkor talizzatok csak amikor raersz. De ez a kapcsolat halalra van itelve. Hiszen neked az osszes szabadidodben nincs ra idod. Hagyjd a fenebe szegenyt majd talal masik not akinek fontos lesz. Neked mingli laza viszony kell. onismeret nulla. Persze hogy mar ezt mondja hogy logj el a katalogustalan orakrol ha mar alig akarsz vele talizni. Miert ne lehetne nala is tanulni?? Biztos tanulas kozben nem zavart volna. Mindegy. Rad hajt most egy srac neki sirod el a "banatod". Aztan ra szakitasz idot mindig. Neked o mar nem kell. Ne rabold az idejet. Mas no osszetenne a kezet a ilyen parja lenne. A kovetkezo palid egy szemetlada lesz. Ez torvenyszeru. Aki a normalis pasijat lecsereli se hasonlo jot se jobbat nem talal. Na de ne ezert maradj mellette mert attol felsz mas nem becsulne.
2017. máj. 25. 10:00
 13/13 anonim ***** válasza:

" A kérdező kommentje:

És az a durva, hogy az elején nem ilyen volt." - igen az ELEJÉN még mindenki viselkedik, de aztán mégis előjön belőle, ami benne van.

Képzeld el, két év múlva meg az utcára se fog kiengedni.

Beteg.

Na pazarold rá az életedet.

2017. máj. 25. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!