Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sz@r az idő. Ilyenkor hol/hogyan lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 21:48
1/11 anonim válasza:
épited a bárkát és a jó nőket feéhívod rá
2/11 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék.
De sztem az alap, h bárhol lehet, csak bátornak kell lenni kellően hozzá, meg szerencsésnek is.
De vmi konkrétabb helyet valaki? :)
18L
3/11 anonim válasza:
mindenképpen fedett hely, pl budapesten arena pláza vagy debrecenbe forum vagy ilyenek, de azt megjegyzem, hogy francnak sincs kedve ilyen időbe mászkálni...
4/11 anonim válasza:
internet kávézóban, chatszobákban, virtuális városokban
5/11 anonim válasza:
várd meg amíg eláll az eső, pár napot csak kibírsz, nem?
6/11 anonim válasza:
Jó helyen jársz. Ma este például különösen sok itt a "jaj, találok-e valaha párt magamnak?" típusú kérdés. Illetve a válaszokból is úgy tűnik, hogy még többen vannak ebben a helyzetben mindkét nem részéről.
Szóval rossz az idő, fiúk-lányok együtt búsulnak a gyakorikérdések.hu-n, ez látszik.
Egy kis véletlen plusz szerencse és már össze is jöttetek. :)
7/11 anonim válasza:
Kiállsz a térre, elkezdesz ordítani, hogy "ááááááááááá", és előbb-utóbb valaki megkérdezi, mit csinálsz, te meg mondod, hogy "ázok az esőben". És már le is taglóztad a remek humoroddal.
8/11 anonim válasza:
@2208: ez nagyon ott van! jót röhögtem :D
9/11 anonim válasza:
Elmész kocsikázni és ha meglátsz egy ismerős csajt gyalog akkor megállsz és felajánlod hogy hazaviszed őt ebben a zuhogó esőben xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!