Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék normálisan hozzáállni a dolgokhoz?
na most majd jön a lepontozás :)
a legtöbb mai csaj, köszönhetően a közösségi oldalaknak és a hatalmas befolyással rendelkező médiának, erős megfelelési kényszerben szenved.
ha egyedül megy, akkor nyugodtan flörtölhet, és teheti magát a kanok előtt.
ezzel megkapja a várva várt elismerést, növekszik az önbizalma, és lelkileg kielégülten tér majd haza.
tudom az ide válaszoló nők egyike sem, ez csak természetes, viszont az én tapasztalatom mást mutat.
sok csaj ismerősöm van, és képben vagyok arról mit csinálnak az ilyen buli helyeken.
persze nem szexre meg egyébre gondolok, hanem a napi elismerésre mikor mindenki rajta legelteti a szemét, és ez a nőknek nagyon tud imponálni :)
mindezt melletted nem teheti meg, szóval ez is lehet egy opció a sok közül amiért nélküled szívesebben megy el.
egyébként a megérzések általában nem csalnak, az adott emberről idővel kialakul egy kép, hogy milyen a személyisége.
szóval ha aggodalmad van, akkor az nyilván nem alaptalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!