Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit csináljak? Lefeküdtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Lefeküdtem a volt barátnőmmel, ő újra kezdené, én viszont nem!

Figyelt kérdés
Pénteken bulizni voltunk...volt barátnőm is lent volt. Kérdeztem tőle táncolunk-e egyet, meg meghívtam egy italra. 3,5 évig voltunk együtt, kb 3 hónapja lett vége, azóta most találkoztunk először.Bevallom jó volt újra látni.A diszkóban egy csók volt még csak. Aztán (ő falun lakik)el akartam érni a kora reggeli buszt, mert hétvégente ritkán jár. Nem érte el, a következő meg csak délbe ment. 4 óra fele mondtam neki jöjjön fel addig hozzánk, aztán majd hazamegy ha felkelt. Hazamentünk, és megtörtént. Még beszélgettünk utána, és a szavaiból azt lehetett kivenni, hogy ő újra kezdené.Amúgy az állandó féltékenykedés,és hisztizések miatt lett vége. Én mondtam neki hogy szerintem ez nem lenne jó ötlet. Most hétfőre akarja a választ, hogy én ki szeretnék-e vele békülni...De nem tudom mit tegyek...Szerintetek megérné? Vagy egy kis idő után ugyan ez menne? Amúgy ő 18, és 22 éves vagyok...Előre is köszi!
2010. máj. 16. 19:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
sztem használd az eszed és kezd újra vele később ráfaraghatsz viszont ő téged nem fog megcsalni
2010. máj. 16. 20:50
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha nekem mondaná az exem, hogy újrakezdené velem, én tuti SOHA többet nem hisztiznék! Szerintem 3 hónap elég volt, hogy végiggondolja a dolgokat, de beszéljétek meg előtte, ne csak azt, hogy megígéri, hogy nem fog hisztizni, hanem hogy mi lesz "helyette", szóval hogy oldjátok meg a dolgokat!

Ha szereted, akkor hajrá!

2010. máj. 16. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!