Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit csináljak? Lefeküdtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Lefeküdtem a volt barátnőmmel, ő újra kezdené, én viszont nem!

Figyelt kérdés
Pénteken bulizni voltunk...volt barátnőm is lent volt. Kérdeztem tőle táncolunk-e egyet, meg meghívtam egy italra. 3,5 évig voltunk együtt, kb 3 hónapja lett vége, azóta most találkoztunk először.Bevallom jó volt újra látni.A diszkóban egy csók volt még csak. Aztán (ő falun lakik)el akartam érni a kora reggeli buszt, mert hétvégente ritkán jár. Nem érte el, a következő meg csak délbe ment. 4 óra fele mondtam neki jöjjön fel addig hozzánk, aztán majd hazamegy ha felkelt. Hazamentünk, és megtörtént. Még beszélgettünk utána, és a szavaiból azt lehetett kivenni, hogy ő újra kezdené.Amúgy az állandó féltékenykedés,és hisztizések miatt lett vége. Én mondtam neki hogy szerintem ez nem lenne jó ötlet. Most hétfőre akarja a választ, hogy én ki szeretnék-e vele békülni...De nem tudom mit tegyek...Szerintetek megérné? Vagy egy kis idő után ugyan ez menne? Amúgy ő 18, és 22 éves vagyok...Előre is köszi!
2010. máj. 16. 19:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A fő kérdés, hogy szereted vagy sem? Ha nem akkor sajnos nincs értelme újra kezdeni. Ha igen akkor van, de mindenképp mond el neki,hogy mi volt a problémátok egymással. Próbáljátok meg átbeszélni,ha már a beszélgetésnél gázok vannak akkor nincs nagy jövője. Szerintem megérdemel egy második esélyt a szerelem.
2010. máj. 16. 20:03
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
IJB.
2010. máj. 16. 20:03
 3/12 A kérdező kommentje:

Szeretem persze...

Hát fiatalkoromat vele töltöttem...Róla nem is beszélve...

De a hisztiivel mindig kiverte a biztosítékot!

A második kommentet nem tudom mi:D

2010. máj. 16. 20:05
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
szerintem ne kezd újra, ha ez miatt szakítottál miért változna meg, ill. tapasztalat, h ez így fog menni megint újra... csak 18 a lány.... lehet 1 év múlva kidobna, mert élni akar még és addig is a hiszti menne, nem hinném, h ez kell neked, ha ezt sikerült lezárnod akkor tök jó, ne bonyolítsd tovább, az meg h jó volt látni, hát persze, h jó volt... az embernek minden exe valami ilyesmi érzést vált ki az emberből... pláne ha ennyire sokáig jártatok...
2010. máj. 16. 20:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg, hogyha megváltozik, és nem hisztizik, akkor belevághattok megint, mert még szereted, csak nem bírtad, hogy hisztizett. De amint hiszti lesz, akkor azonnal mehet.
2010. máj. 16. 20:06
 6/12 anonim ***** válasza:
88%

Figyu...ha nem szereted egy oltári patkány voltál...!!

Ha viszont szereted és jól érezted magad vele,akk sztem üljetek le és beszélgessetek arról amiért szétmentetek!Állapodjatok meg vmiben és ha tudtok változtatni te is meg ő is,mert azért nem hiszem,h csak Ő a hibás,akk sztem boldogok lesztek:)

18/L

2010. máj. 16. 20:09
 7/12 A kérdező kommentje:

Csak szeretem...

De azt mondaná változik...

És aztán egy 3 hónap és lehet minden ugyan így menne.

2010. máj. 16. 20:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ki is békülsz vele, először csak legyen mondjuk egy próba hónap, ha az jól megy, akkor nem lesz gáz. Az első 1 hétbe mindketten figyelni fogtok azokra a hibákra amik nemvoltak jók a kapcsolatba, de 1 hét után már nem fogja egyikőtők se azt nézni, így kiderül,hogy megy-e az együttjárás. (Én is ezt csináltam a barátommal, együtt vagyunk azóta is)

Ha pedig nem akarsz békülni vele tényleg köcsög voltál! Ne álltasd, mondd meg neki.

19/L

2010. máj. 16. 20:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Aggy neki egy esélyt főleg úgy,hogy szereted! Az első válaszoló voltam:)

És bocsy a durva megfogalmazásért az első mondatban:)

18/L

2010. máj. 16. 20:21
 10/12 anonim ***** válasza:
75%
Általában kapcsolaton kívül a volt szerelmeddel mindig jobb szokott lenni a szex. Ne hagyd magad befolyásolni egy éjszaka miatt. Ha tényleg szereted és el tudod viselni a rigolyáit akkor kezdjétek újra, ha nem akkor mondd meg neki hogy nem fog menni és ne áltatsd.. :)
2010. máj. 16. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!