Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lefeküdtem a volt barátnőmmel!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a volt barátnőmmel! Jelenthet ez valami?

Figyelt kérdés
Egyik nap ittvolt nálama volt barátnőm, akinek most van barátja! Megkivántuk egymást nagyon, és szexeltünk, de oylat, mind még soha! Láttam rajta, hogy nagyon élvezi,és úgy csinálta, minha én lennéka mostani barátja! ...és amikor kilépett az ajtómon, akkor is csókkal köszöntünk el egymástól, de aztmondta, hogy nemakar tőlem semmit egyenlőre! Reménykedjek a jövőben, hogy visszajön hozzám???
2008. júl. 14. 17:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beszelj vele.Mond el ,hogy te mit szeretnel .Allitsd valaszut ele ,de szerintem ne engedd ,hogy megtartson a baratja mellett ,mert ha szereted ugy nagyon fajdalmas lesz.Viszont ha elment hozzad akkor valoszinuleg meg tart hozzad ...
2008. júl. 14. 17:56
 2/9 anonim válasza:
100%
Szerintem indulj ki abból ha ezt a másik gyerekkel megcsinálta akkor veled is megfogja ,persze az is lehet ,hogy amíg együtt voltatok addig is tett hasonló dolgokat.Magyarul a reménykedést és az érzelmeket hanyagold persze ha benne vagy a lány a sex mehet tovább.
2008. júl. 14. 17:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem néha kaphatsz potya szexet. Ha összejönnétek nem jutna eszedbe hogy ahogy veled félrelépett, ugyanúgy megteheti ezt melletted ?
2008. júl. 14. 17:58
 4/9 anonim válasza:
pontosan erről van szó...
2008. júl. 14. 18:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem beszéld meg vele ezt a dolgot és várd meg h mit mond!!! De az is lehet h még nem múlt el teljesen a szerelme irántad és lehet h ez csak egy fellángolás volt!!!
2008. júl. 14. 18:11
 6/9 anonim ***** válasza:
A szakítás után barátok maradtatok?
2008. júl. 14. 19:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen barátok! ...és NAGYON JÓ barátok! Pedig másfél évi voltunk együtt, és sokat veszekedtünk is, de ő aztmondja, hogy látja, hogy emgváltoztunk mind a ketten, és ezért nemmeri megpróbálni velem újból, meg van barátja sajnos!:S
2008. júl. 14. 19:09
 8/9 anonim ***** válasza:
És beszéltetek már az újra kezdésről? Csak azért kérdezem amit utoljára írtál. Meg ha anno sokat veszekedtetek és már megváltoztatok, nekem logikusnak tűnik, h talán van egy kis reménysugár , hogy még jobb legyen a kapcsolatotok. De lehet h ez csak az én logikám :)
2008. júl. 14. 20:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Beszéltünk már róla, de neki most van barátja, és ő most vele akar lenni!
2008. júl. 14. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!