Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nagyon hiányzik egy normális kapcsolat. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Mindenkitől azt hallom hogy jól nézek ki és nincs velem semmi gond, de mégis minden lány barátként tekint rám. Több mint 1 éve nincs barátnőm. Discoban elég sokszor kavartam már lányokkal, de ezek általában csak kalandok voltak és semmi komoly nem lett belőle. Nagyon szeretnék már egy komoly kapcsolatot, de sajnos eddig nem igazán sikerült ilyen lányt találnom. Ha tudnátok adni valami jó tanácsot azt nagyon megköszönném.

18/F

2010. máj. 16. 19:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Hát én mostanában iszom.... :P Van egy csaj, aki nagyon tetszik, de egyszerűen nem normális, és nem tudja mit akar. Össze-vissza kavar....
2010. máj. 18. 23:19
 22/30 anonim ***** válasza:

"Minden magányos emberke, aki normális jöjjön íjászkodni!"

Részletek? Hol, mikor, hogyan? :)

2010. máj. 18. 23:20
 23/30 anonim ***** válasza:
Íjászkodás: Mohácson. (:
2010. máj. 18. 23:49
 24/30 anonim ***** válasza:
Jól hangzik de a fővárostól picit messzi van. :\
2010. máj. 18. 23:52
 25/30 anonim ***** válasza:
Bizony messze, de van máshol is az országban. Egyébként az a jó az íjászatban, h. nem gondolhatsz másra közben, ha el szeretnéd találni a célt a lövéssel. (;
2010. máj. 19. 00:00
 26/30 anonim ***** válasza:

ha sikerül normális helyen párttalálnod, és bolgogok az első pillanatok, azt nemfelesd sose.

az ember az aki képes mindent elfeledni..egy pillanat alatt.

2010. máj. 19. 10:12
 27/30 anonim ***** válasza:

Mondjuk én is iszom, aki azt mondja, hogy 'ááh én soha' az igazából csak még nem jutott el oda.. majd fog :)

Ha össze is jönne ilyen klub, az szerintem olyan lenne, mint a South Parkban a gótok xD, csak éppen nem lassú halál lenne a célja, hanem ilyen közös társasági lélekgyógyítás. Szóval mindenki-mindenkinek társa alapon. Vicces, hogy szerintem inkább az a gond, hogy túl kicsi ez a hely, a fővárosban meg 2 alaklommal egymás után előfordult, hogy valakiről lerítt, hogy bejövök neki. Csakhát nem egyedül voltam, meg volt sürgősebb teendőm is, szóval nem maradhattunk elég sokáig. (ezt a bejöttöt úgy értsétek, hogy egyértelműen, nem csak azért mert azt feltételeztem róla) 18/F

2010. máj. 19. 16:20
 28/30 A kérdező kommentje:

Hát nem tuti hogy lelki segélyszolgálat lenne belőle. Ha valaki esetleg közel lakik a másikhoz és meg akarná ismerni, akkor onnantól már csak rajtuk állna a dolog. :P

De egyébként úgysem csinálja meg senki szóval ez a veszély nem fenyeget szerintem.

Köszi mindenkinek a rengeteg választ.

2010. máj. 19. 19:49
 29/30 anonim ***** válasza:

"Mondjuk én is iszom, aki azt mondja, hogy 'ááh én soha' az igazából csak még nem jutott el oda.. majd fog :)"

Én például soha nem iszom alkoholt... és nemrégiben voltam már rossz állapotban, amikor még az is megfordult egy pillanatra a fejemben, hogy igyak. De elég gyorsan elvetettem, mert nem vezet sehova. Helyette elkezdtem futni, és ugyanúgy nyugtatólag hatott... jó döntésnek bizonyult.

2010. máj. 19. 21:23
 30/30 A kérdező kommentje:
Nem az alkohol függőségre gondolt szerintem. ;P Én is szoktam inni, ha megyünk bulizni persze csak mértékkel. Nekem bőven elég ha jó kedvem van tőle és kész. Nem is kell több. Nekem az úgy nem buli hogy végighányok mindent és nem emléxem semmire. De azért túlfeszülni sem kell a dolgot hogy most egy csepp alkoholt sem iszok szerintem. De ez saját vélemény. Mértékkel mindent szabad. :P
2010. máj. 19. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!