Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nagyon hiányzik egy normális kapcsolat. Mit tehetnék?
Mindenkitől azt hallom hogy jól nézek ki és nincs velem semmi gond, de mégis minden lány barátként tekint rám. Több mint 1 éve nincs barátnőm. Discoban elég sokszor kavartam már lányokkal, de ezek általában csak kalandok voltak és semmi komoly nem lett belőle. Nagyon szeretnék már egy komoly kapcsolatot, de sajnos eddig nem igazán sikerült ilyen lányt találnom. Ha tudnátok adni valami jó tanácsot azt nagyon megköszönném.
18/F
Hát ez ilyen biznisz. :)
Jöhetnének még válaszok. :S
60 éves Lali bácsi keresi hűséges párját Őszirózsa jeligére. Érdeklődni...
A viccet félretéve, én is hasonlóan szarul érzem magam. Nincs barátnőm, pedig már nagyon hiányozna egy. Bár sztem a fő probléma ott van, h azok, akik magukat "normális" embernek gondolják (én is ebbe a kategóriába sorolom magam) nem mennek/mernek ismerkedni. Egyszer benéz a discoba és "itt csak hülyék vannak" csatakiáltással kirohan. És ha minden ember ezt teszi, aki hosszabb kapcsolatra vágyik, akkor vége a dalnak.
De ezt sajna leginkább magamon látom, hogy így működök. Az utcán, meg bárhol (mint ahogy azt emlegetik) nem olyan könnyű leszólítani egy csajt. Mondjuk volt már, hogy erőt vettem magamon, de csak el lettem küldve a jó életbe.
Szóval egyre kétségbeesetten várom, hogy leessen az égből egy helyes, kedves lány, akinek még én is tetszek. És szerintem ezzel nem vok egyedül.
De bármikor ismerkednék emberekkel, csak nem igazán tudom hogy hol, kivel, mikor, stb. Lehet meg kéne alapítani az elkeseredett "normális" emberek klubját, ahol mindenki megtalálná a neki valót:D
Na abbafejezem, mert túl fáradt vagyok ahhoz, h összeszedett értelmes mondatokat produkáljak magamból. De azért jól megaszontam a frankót, nem? ;-)
(Biztonság kedvéért ideírom a korom, hátha lesz egy csaj aki ír max msn-t hogy dumálgassunk, vagy kiterveljünk vmi jó módszert arra, hogyan vetünk véget a magánynak)
15f
Akkor nagyon úgy tűnik hogy nemcsak én vagyok ilyen szar elkeseredett helyzetben pedig én is nagyon vágyom már egy jó kapcsolatra, szerelemre. Higgyétek el normális fiút ugyanolyan nehéz találni mint nektek lányt:(
16/l
Na azt hiszem én is jövök ,,tábort erősíteni".(: Én is keresegélek jelenleg kapcsolatot, bár úgy érzem, h. még fiatal vagyok tényleg-komoly kapcsolathoz. (: Azért tutira nem egyéjszakás kapcsolatokban gondolkozok...fujj (ez az én véleményem róla)
Hogy mit tehetnél? Minden magányos emberke, aki normális jöjjön íjászkodni!!! Vannak jó pasik, na meg jó CSAJok is! !!!!!!!! (:
L/16
Az a legnagyobb vicc, hogy kb én is csak a többieket tudom ismételni :D. És nekem is pont eszembe jutott ilyen klub, amit elsütöttek már előttem. Hihetetlen, , hogy jól kijövök általában (majdnem) mindenkivel, és senkinek nincs semmi baja, de valahogy mégis kimaradok minden jóságból. Kezd már elég durván zavarni, hogy körülöttem mindenkinek összejön minden, de elég szar amikor tőlem megkérdezi valaki, hogy és velem mi a helyzet. Mi a frászt lehet ilyenkor mondani? Egyébként én nem érzem magam ilyen gyökérnek, meg erőltetettnek, egyszerűen csak ilyen... kiégett optimistának (micsoda fogalmazás xD)
Meg szerintem amolyan 'túl rendes' sem vagyok, (néha köcsög, ha a helyzet adja :D), szóval mittoménmár mi kéne még. Viszont valahogy ez jól esett hogy mégsem vagyok teljesen egyedül most, hey, emberek, mi tartsunk össze.
Egyébként arra gondoltatok, hogy lehet, hogy csak ti nem tartoztok oda? Minden társaságnak van valamilyen fajta kategóriája. tippek még igazán jöhetnek :(
Ha jó idő lesz akkor irány a park, ott nagyobb az esélye a normális lányoknak.
Tényleg sok rendes fickó van itt, kár, hogy messze vannak tőlem. Innen valahogy csak úgy gyűlnek a lelki társak, kár, hogy msn azért kevés rendesen megismerni őket. Élőben meg nem nagyon tudok hol, nem járok sehova, csak a szerencsén múlik..
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!