Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nagyon hiányzik egy normális kapcsolat. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Mindenkitől azt hallom hogy jól nézek ki és nincs velem semmi gond, de mégis minden lány barátként tekint rám. Több mint 1 éve nincs barátnőm. Discoban elég sokszor kavartam már lányokkal, de ezek általában csak kalandok voltak és semmi komoly nem lett belőle. Nagyon szeretnék már egy komoly kapcsolatot, de sajnos eddig nem igazán sikerült ilyen lányt találnom. Ha tudnátok adni valami jó tanácsot azt nagyon megköszönném.

18/F

2010. máj. 16. 19:27
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék...
2010. máj. 16. 19:33
 2/30 anonim ***** válasza:
Sajnos a mai világban erre az esély egyenlő a 0%-al..
2010. máj. 16. 19:38
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
tényleg nekem is el kell keserítenem, és sajnos igaz a mai világban mondás.. de tényleg nehéz rendes csajt találni, de ha keresel ne szórakozóhelyen, ott úgy is főleg az alkohol és egyéb tudatmodositó szerek dominálnak és a kalandok, onnan nem fogsz találni rendes kapcsolatot... nekem az a szerencsém, h összejöttem az egyik barátnőm bátyjával, amúgy még mindig keresgethetnék, bár tudom azt mondja majd vki, h a csajoknak könnyebb, de nehogy azt gondoljátok... az a baj, h csajból manapság rengeteg a k... és pasiból rengeteg a félrekefélő barom... tényleg piszkosul nehéz rendes társat találni, de fiatal vagy még... türelem...és szurkolok
2010. máj. 16. 19:48
 4/30 anonim ***** válasza:
Első vagyok: Ha nem szórakozóhelyen, akkor hol? De most komolyan, én pl nem iszok alkoholt és nem hiszem, hogy mindenki úgy megy le oda, hogy csak du.ni akar. Nem járok könyvtárba, hogy ott ismerkedjek, a neten nem jött össze... Szóval akkor hol? Munkahely tabu. Nem tudom, hihetetlen nehéz mostanában ez. De csak ha normális vagy, mert a bolondok, meg a szemetek mindig megtalálják a párjukat, csak aki rendes társat akar, az szív, mert kevés a normális ember.
2010. máj. 16. 19:53
 5/30 anonim ***** válasza:
utolsó elötti vagyok... mondom nekem szerencsém volt... és tényleg ge..ci nehéz... és valóban igazad van.. a kis rib..ancok mindig találnak társat meg a hűtlen egy éjszakás típusú emberek is.. én 2,5 éve vagyok együtt a párommal... h őszinte legyek, van bennem egy kis félelem is mivel többször megbántott, de nem szakítanék és lehet azért se, mert az égvilágon nem találnék évekig egy rendes pasit... sztem egy kávézó pl jó hely, de ez csak tipp.. tényleg sajnálom a mai társadalmat... :(:(
2010. máj. 16. 20:14
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Na én meg a rendes fiúkat nem találom. Hol vagytok? :D

Bulikba nem járok, mert ott normálissal nem lehet megismerkedni. És tényleg mindig a rendeseknek nincs senkijük, megfigyeltem már. :(

16/L

2010. máj. 16. 20:28
 7/30 anonim ***** válasza:
Én is normális kapcsolatot keresek.. de mindig olyan pasikat fogok ki akik isznak,füveznek,cigiznek és ezt már unom .. te hova valósi vagy ?
2010. máj. 16. 20:40
 8/30 anonim ***** válasza:
jah bocsi 18/L
2010. máj. 16. 20:41
 9/30 A kérdező kommentje:

Hát pedig ITT VAGYOK, jó helyen jársz!! :D Ebben a bulis dologban eléggé egyet értünk úgy látom. Eleinte én is úgy mentem el hogy most össze jövök valakivel, de hamar rá kellett jönnöm, hogy ott inkább csak kalandok lesznek semmi komoly. Valaki említette a kávézót. Arról csak annyit hogy egy kicsit feszélyezett hely szerintem, ráadásul a korunkbeliek nem hinném, hogy sokszor járnának oda.

Utolsónak: Fehérvári vagyok. Ha gondolod írj privit.

2010. máj. 16. 20:46
 10/30 anonim ***** válasza:
Na nekem már nincs esélyem, mert szegedi vagyok. xD
2010. máj. 16. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!