Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdjem le a szorongást, félelmet?
Összejöttem egy pasival, szeretjük egymást, tök szupi. De szorongok több ok miatt is
1, valóban szeret? Mi van ha nem? Stb
2, jó ez így? Nem túl hirtelen?
3, szingliség vége, nnincs több pasizás. Ez is para
4, mi van ha nem.szeret? Egyik napról a másikra elhagy?
5, mi van ha mondvacsinalt okokkal elhagy?
6 , félek kotodni hozzá, félek hogy nem vagyok elég jó, nem elég jó
Tud mindnent, elmondtam már neki, nyuszinak becéz, tök édes. Segít ahol tud, de ez nagyrészt az én harcom. Szeretem őt és nagyon nem jó ez a szitu így, hogy ennyire para van.
Tudom, hogy ezek bennem vannak. Nem tudom, hogyan oldjam fel. A fenti félelmeim már mind megtörténtek, csak másik pasik tették velem.
"szingliség vége, nnincs több pasizás. Ez is para "
Ha ennyire pasizni akarsz, akkor minek jöttél össze vele? Valaki rib.ancnak születik, van ilyen.
Köszi első igazán kedves vagy. Esetleg felmerült benned, hogy a problémák elől menekültem az össze-vissza pasizásba? Nem? Pedig így van.
Második, a te válaszod hasznos, köszönöm a tanácsot. Egy ideje már gondolkozom pszichologuson, mert ez így nagyon nagy kudzelem. Tudom, hogy nincs rá konkrét okom. A pasiban bízom, önbizalmam nincs elég. Igazad van, sehová sem vezet, ha félek. Köszönöm :)
Én veled vagyok egyes!
Ki nem sz.rja le, hogy régen hány pasival voltál? Meg hogy azért, mert neked jaj mekkora problémáid voltak, amire a megoldáa az, hogy agyba-főbe dugok... Majd végre kifogtál egy balféket és neke az jár a fejedben, hogy para (????), hogy nincs több pasi?! Micsoda probléma, tényleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!