Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki takarítsa el a hányást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki takarítsa el a hányást?

Figyelt kérdés

Aki hányt vagy aki főzte az 'ételt'?

Kinek adtok igazat?

F21 N18

2017. máj. 19. 09:21
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

A barátomnak alap volt, hogy mikor hánytam, mert elrontottam a gyomrom, akkor hozta a vizet, aztán a lavórt, és ami félrement, azt kb. fél perc alatt felmosta, nem még engem csesztet, mikor alig élek.

És ez minden normális kapcsolatban így van.

2017. máj. 19. 11:42
 22/41 anonim ***** válasza:
93%
Hát nekem lesülne a pofámról a bőr ha a páromnak kellene feltakarítania az én hányásomat. Ennyi erővel a seggemet is kitörölhetné.
2017. máj. 19. 11:55
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Mi a... :DDD

Hát figyelj... Ha ez egy metafora, akkor lenne pár kérdésem:

-Szar volt a kaja?

-Romlott volt?

-Vagy csak a másik rontotta el a gyomrát valamivel?

-Közösen is fel lehet takarítani, legalább megnézitek, hogy az "ételen" kívül van-e benne más is, ami nem a "szakács" sara már.

Gusztusos amúgy:D

20l

2017. máj. 19. 13:02
 24/41 anonim ***** válasza:
62%

Csodás egy párkapcsolat lehet, na :D

Nekem meg attól sülne le a pofámról a bőr, ha a párom a vécé felett szenvedne meg öklendezne, én meg a kanapéról nézem a bűzölgő hányást...

2017. máj. 19. 13:04
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt párkapcsolatok....Ezek utána a szaporodást IQ teszthez kötném.
2017. máj. 19. 13:40
 26/41 anonim ***** válasza:
82%

Ne viccelj! Ez már a 21. század!

Hát a TAKARÍTÓNŐ!

2017. máj. 19. 14:34
 27/41 anonim ***** válasza:
26, de akkor ki fizeti? :D
2017. máj. 19. 14:44
 28/41 anonim ***** válasza:

Evidens, hogy az, aki nincs rosszul.

(Aki igen, annak ugyanis épp megvan a maga baja, ugye...)

2017. máj. 19. 14:53
 29/41 anonim ***** válasza:

#10, "nyilván csinált valamit" - szerintem meg te voltál tökrészeg, azért hánytál.

Legközelebb te főzz.

2017. máj. 19. 15:32
 30/41 anonim ***** válasza:
76%

A múltkor sikerült romlott kaját hazahoznom az étteremből. Ugyan én kb hatéves korom óta képes vagyok kiérni a wc-re, ha valami valahol távozni kíván belőlem, de ha nem lettem volna, biztos, hogy visszamentem volna, és hazarángatom magammal a szakácsukat, hogy "nesze bmeg, takarítsd fel, ha már szart főztél".

Konkrétabban: ha annyira szarul vagy, hogy nem bírsz a wc kétméteres körzetén kívül tartózkodni, akkor a zasszony feltakarítja, és jössz neki eggyel. Ha csak úgy vagy a halálodon, mint átlagjózsi egy náthás napon, vagy simán mászkálsz-gépezel (a kérdés végül is kiírtad, nem?), akkor takarítsd fel a mocskodat te. Vagy úgy gondolod, ha pl a zasszony majd terhes lesz, és naponta hányja ki a belét, majd tök jogosan neked kell feltakarítani utána, mert te csináltad fel?

2017. máj. 19. 21:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!