Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki, hogy takarítsa ki a wc-t maga után?
Sajnos ennek evidensnek kéne lennie. Elég kínos téma ez mindenképp. De valahogy közölnöd kéne. Mert akkor takaríthatsz utána mert nem biztos, hogy magától eszébe jutna. Viccesen hozd fel mindenképp, h pl. már megint takarítanom kell a wc-t jó lenne ha mindenki ellenőrizné maga után vagy nem is tudom.
Nálunk is volt ebből ciki sztori, én mindig körbefújtam az illatosítót, ha kellett ha nem és barátom finoman megjegyezte,, h ne használjak illatosítót attól csak büdösebb lesz. :D
-Azt tudtad, hogy a wc kefe nem dísztárgy? Nyugodtan használhatod te is. :-)
Valahogy így.
Én nem viccelődnék, elmondnám hogy figyelj, elég ciki ez nekem is, meg a téma is, de láttam hogy kicsit olyan maradt a wc, megkérhetnélek hogy legközelebb ne úgy hagyd ott?
-- és ebből nincs probléma hogy esetleg nem veszi magára. Csak egyszer kell kimondani, ha normális akkor megérti és nem felejti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!