Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit kezdenetek egy tul sertodos pasival?

Figyelt kérdés

Mai napi pelda...

Cseten beszelgetunk es szoba kerult a kinezet...

Mondtam h szamomra o elsore kinezetre semleges volt. Az elso pasimra emlekeztetet ki ezetre csak huncuttabb a szeme. Es h azamomra irrelevans a kulso mert az fog meg amilyen a szemelyisege es tolem barhogy nezhet ki ha ez elvarazsol

Erre kiakadt h akkor minek kezdtem olyannal aki szamomra semleges. Es h ez mennyire serti. Erre kilepet.

Mi a fenet lepjek? Mert nem erzem azt h a sajat velemenyem miatt bocsanatott kellene kernem.

2017. máj. 17. 17:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

A hasonlitassal azt akartam erzekeltetni h nincs idealom, h eddig nem volt ket egyforma vagy olyan h hasonlit egyik a masikra. Eppen pont kinezetre tenyleg az elso pasimra emlekeztet :-D

De az mar tobb mint 25 eve volt !

2017. máj. 17. 19:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Erősödjön meg!

Ha valaki túlérzékeny mimóza, akkor nem a világnak kell megtanulnia lábujjhegyen járni.

2017. máj. 18. 08:43
 13/15 anonim ***** válasza:
En nem pazarolnam ra az idomet,fiatalabb koromban meg belementem ilyen kis onbizalomerosito,lelekapolo baratno szerepbe,de totalis kudarc volt,nagyon leszivott erzelmileg.Mara mar sajnalom ra az energiat.Plane h 1alkalommal voltatok egyutt,a tobbi szajtepes.
2017. máj. 18. 12:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba!Tapasztalatból mondom.
2017. máj. 19. 05:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Mit kezdjél vele?

Szerintem egyszerű: ÖRÜLJ, hogy ez a vonat elment :)

Aki még alapvető dolgokat sem ért meg, és behisztizik ilyesmitől, az jobb, ha elmenekül :)))

Inkább bóknak kellett volna felfognia, hogy mégis ott vagy.

2017. máj. 22. 03:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!