Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozott már valaki azzal a jelenséggel, hogy a párja megsértődik, ha neki rossz kedve van? :o
Szia.
Nálunk is hasonló a helyzet. Ő 21/F, én 21/N.
Egy csupaszív, mosolygós, életvidám lány vagyok, viszont sokszor van, hogy "lemerül az elem", és csak vagyok. Ilyenkor mindig kérdezi, hogy mi a baj, mi a baj, hiába mondom, hogy semmi. Ekkor a válasza, hogy: "Jóóó, de utána ne mond, hogy van bajod, és hetekkel később nem fog érdekelni!". Ülünk kint az asztalnál, és a semmiből: "Anyaaaaa, anyaaaaa, a Laurának valami baja van és nem mondja meg mi".
Nem hiszi el, hogy semmi. Komolyan mondom, jó az állandó mosolygás, de ez a hátránya, hogy már elvárják az embertől.
Köszi hogy írtál! :) Basszus, nem is értem.. Sokszor a végére még úgy jön ki a szitu, hogy én vagyok a szemét! :D És még ők mondják hogy a lányok hisztisek! :o
Ja igen, ez lemaradt: 24/N
Az első válaszoló vagyok.
Valami oka biztos van, hogy ezt csinálják. Én múltkor kipróbáltam vele ugyanezt, hogy amikor láttam rajta, hogy csendesebb, elkezdtem ezzel "piszkálni", majd mondta, hogy hagyjam már békén. Mondtam neki, hogy ugye milyen rossz amikor nincs bajod és piszkálnak? :)
AZóta ritkábban van ilyen.
Még egyszer próbálj vele leülni, és megmondani neki, hogy NEM LÉTEZIK olyan ember, aki 0-24-ben mosolyog, kivéve Jokert. :D
Ha ezt nem fogja fel, akkor egyszerűen ne törődj vele.
Mondjuk mond el, hogy mi a bajod, mert a semmi az 99%-ban a "van problémám, de annyira nem tartalak, hogy beszéljek is neked róla" - reakció.
És mint olyan, nevetséges, exemnek is állandóan "semmi baja" nem volt... rohadtul zavart, hogy ennyivel lerendezi és ennyit jelentek számára.
Utolsó, én az első és második válaszoló vagyok.
Abban igazad van, hogy el kell mondania, mi a baj, e ha tényleg nincsen semmi baj, nincs mit elmondani.
Nekem sokszor nincs semmi bajom, azért is mondom azt, hogy nincs, mégis a párom nem hisz nekem és nyaggat.
De hát ha nincs bajom, tényleg, mit mondhatnék?
Nálunk is hasonló. Van,hogy tényleg csak bal lábbal kelek fel, barátom meg rögtön jön,hogy "morci vagy?" És ha mondom,hogy nem, csak épp semmilyen kedvem van, akkor nem ám békén hagyna, ááá, dehogy. Inkább rendszeresen megkérdezi,hogy mi bajom, miért vagyok morci, ezzel viszont felidegesít. 👿
Hiába mondtam neki,hogy ilyenkor hagyjon kicsit, majd elmúlik, nem tudja felfogni. Helyette felidegesít, meg magát is hergeli..
Akkor mondd azt hogy fáradt vagy, de ne vágj hozzá egy "semmit", mikor az hazugság és terelés.
Én is ha álmos vagyok v fáradt, akkor két szoban megmondom h kimerültem, picit hadd pihenjek és máris nem cs.sz.tet, mig a semmivel nem tud mit kezdeni, az csak egy "mondok vmit, hogy leszállj végre rolam" töltelékszo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!