Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb férfiak szeretik a fiatal nőket a testük miatt, a nőknél ez miért nem így van? Tehát az érettebb nők miért nem a fiatalabb férfiakat szeretik?
Nálam ez így van. Mindig is fiatalabb pasim volt, pedig nem kerestem, hanem így alakult.
Bár egy idősebb férfinek is lehet jó teste, nem ez számít.
Az tény, hogy a fiatalok többet bírnak az ágyban. A korkülönbség nem itt nyilvánul meg, hanem a mindennapokban. Más a gondolkodásuk, az elvárásuk, az életvitelük, mint egy idősebbnek. Gondolj bele, mikor egy huszonéves srác elviszi a 40 éves nőjét a családi házba, a gyerekszobába. :)
Azon kívül a környezet elítélő viselkedése miatt kevés ilyen pár marad együtt. Az előítélet szerint az a nő "megvette" a fiút. Nehezen emészthető/hihető a kivülállók számára, hogy van esetleg abban a kapcsolatban érzelem is.
Nem, ők már férfiak voltak, a szó legnemesebb értelmében. :)
Nem kell csodálni. Mint írtam, nem nagyon látszott a korkülönbség. Vagy én tartom jól magam, vagy ők rosszul. :)
Utolsó! Hogy Neked mekkora igazad van! 1 30-35 éves NŐ már tudja mit akar, És azt meg is valósítja. Vagyis kiköveteli. Ők már nem szinlelik az orgazmust, mert addig csináltatják, míg jól nem esik. Azonkívül már a terhesség miatt sem "rinyálnak" Nem ugy mint a 18-20 évesek: gyógyszert szedek de a biztonság kedvéért gumit használtunk, de kiszakadt!!!
Nos, erről beszélek Amugy 1 30-40 éves NŐ lehet jó karban lévő, a huszonéveseket meghazudtoló feszes fenékkel-mellekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!