Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom hanyagol. Tudom, gyerekes a tervem, de szerintetek mit érek el vele? Részletek lent.
Barátom hirtelen egyik napról a másikra teljesen távolságtartó lett velem. Sokszor esténként el se köszön, már nem ír semmi kedveskedőt (pedig eddig minden nap váltottunk ilyesmi üzeneteket). A mondatai is 1-1 szavasok, sokszor értelmetlen, amit ír (elgépeli vagy csak annyira szűkszavú, hogy nem áll össze nekem a kép belőle, mert nem vagyok gondolatolvasó). Mivel eddig nekem kisebb gondom is nagyobb volt, minthogy ezen agyaljak (érettségizem), én teljesen normálisan írtam neki ettől függetlenül. Nem volt semmi előzménye a dolognak, nem veszekedtünk. Egyik napról a másikra valtozott meg.
Egyelőre még nem szeretném felhozni a dolgot, viszont arra gondoltam, hogy akkor én is átváltok erre a stílusra. "Elfelejtek" elköszönni tőle, vagy szólni neki, ha elmegyek valahova és órákig nem leszek elérhető. Tudom, nem a legjobb megoldás, sőt, nem is megoodásnak szánom ezt a dolgot, egyszerűen csak kíváncsi vagyok, hogy feltűnik-e neki a változás vagy észreveszi-e. Nem leszek vele bunkó meg ilyesmi, hanem csak azt csinálom, amit ő.
Szerintetek ezzel elérhetek valamit? Mi sülhet ki belőle? Vajon észreveszi?
Persze, előbb-utóbb mindenképp megbeszélem vele, hogy most akkor ez mi, mert a kommunikáció a legfontosabb, csak ez valóban érdekel még előtte.
Gondolom a tanulás miatt eltávolodtatok, és elhidegült a kapcsolatotok. Másnál is olvastam már ezt.
Vizsgák miatt nem volt idejük egymásra.
Ha ez tényleg egyik napról a másikra történt, akkor nem taktikázni kéne, hanem megtudni, hogy mi történt.
Mert valami biztosan történt.
Kiderult!!!! Osszemelegedett az egyik egyetemi tarsaval!
Szakítunk,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!