Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez olyan gyerekes nem? Vagy én reagálom túl?
Ezektől a lehülyézős válaszolóktól falra tudnék mászni. Bár eljutna oda egyszer a gyk, hogy csak valós face profillal lehet válaszokat adni, meg pontos címmel...
Nem akar eltiltani semmitől, csak kíváncsi volt rá, mennyire szereted őt. :)
Szerintem ez egy hülye, manipulatív kérdés volt a pasi részéről és legalább olyan gyerekes mint a lány válasza.
1. Nem, senkiért nem tennék meg bármit. De amit tudok megteszek.
2. Mi az hogy eltilt? Ti valami iszlám országban éltek? Engem senki nem tilthat el senkitől, ilyen eszembe sem jutna.
És azért mert ő aranyosságra vágyik, feltesz egy hülye kérdést,amire az általa vágyott válasz úgyis hazugság?
Egy érett, felnőtt ember sosem tesz az elveivel ellenkező dolgot, a partneréért sem. Sosem tesz olyat ami saját lénye igazságával konfliktusba kerülne.
Mindketten nagyon gyerekek vagytok még.
Volt egy intim pillanat, amit te félreértelmeztél. Megesik, ne kombináld túl, inkább derítsd ki, miért volt szomorú. Most kicsit rá figyelj, ne magadra!
És találhatnál valami más kifejezést a "pasim" helyett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!