Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmasat csalódtam a páromban. Hogy lehet ilyen könnyen feladni?
Pár éve megörököltem a nagyszülői házat, az én tulajdonom lett. Belekezdtünk a felújításba, de elfogyott a pénzünk és hitelt kellene felvennünk. Viszont párom bemondta az unalmast, hogy ő ezt be szeretné fejezni, megunta, elege van. Az a problémája, hogy édesapám, aki amúgy ért a házzal kapcsolatos műszaki éss egyéb dolgokhoz, megmondja hogy mit kell csinálni. De persze csak segííteni akar, semmi hátsó szándéka nincs ezzel. Párom szerint nincs önálló döntésünk.
A háttérben anyósom folyamatosan kavar és szerintem ez is közrejátszik abban, ami történt.
2 hónap múlva elméletileg esküvő, és teljesen tanácstalan vagyok. Ilyen emberrel akarom összekötni az életemet, aki így feladja csak? Nem törődik az álmaimmal és a jövőnkkel? Nem tudok úgy nézni rá, mint ezelőtt...
Párod helyében már rég otthagytalak volna kb mikor a hitelbe terveztél belerángatni.
Remélem, mielöbb megjön az esze és lelép töletek, mert ti csak lehuzzátok öt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!