Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmasat csalódtam a páromban. Hogy lehet ilyen könnyen feladni?
Pár éve megörököltem a nagyszülői házat, az én tulajdonom lett. Belekezdtünk a felújításba, de elfogyott a pénzünk és hitelt kellene felvennünk. Viszont párom bemondta az unalmast, hogy ő ezt be szeretné fejezni, megunta, elege van. Az a problémája, hogy édesapám, aki amúgy ért a házzal kapcsolatos műszaki éss egyéb dolgokhoz, megmondja hogy mit kell csinálni. De persze csak segííteni akar, semmi hátsó szándéka nincs ezzel. Párom szerint nincs önálló döntésünk.
A háttérben anyósom folyamatosan kavar és szerintem ez is közrejátszik abban, ami történt.
2 hónap múlva elméletileg esküvő, és teljesen tanácstalan vagyok. Ilyen emberrel akarom összekötni az életemet, aki így feladja csak? Nem törődik az álmaimmal és a jövőnkkel? Nem tudok úgy nézni rá, mint ezelőtt...
Mar ne is haragudjatok de a mi hazunkat (a szuleimet) a nagyszuleim segitettek felujotani kipofozni stb. Es ezzel senkinek semmi baja nem volt, mivel a javunkat szolgatla. Azota a mi szajizunk szerint van formalva. Ha nekem lesz egyszer sajat hazam, en hagyni fogom h segitsenek, ugyanis tobb szem tobbet lat. Foleg h apukad ert hozza. A venasszonynakeg uzenem h ne legyen feltekeny a sajat gyerekere hogy haza lesz meg eskuvoje, ő meg amilyen rossz kanca biztos nehezen jott el a jo elet :D
Amugy meg beszeld meg vele a dolgokat. Bar ha ilyen utodott es otthagy egy felkesz hazban ahol epithettetek volna a jovotoket akkor nincs mirol beszelni. Gusztustalan. Te meg gondolom nyald ki neki a popsikáját is :)
Ez a ház mitől lesz a közös otthon? Miért érezné annak a párod? Mitől vágyna erre a helyre hazamenni? Ezekre tudod a választ?
Lehet jobb lenne tényleg ezt eladni és távol a szülőktől venni valamit amit közösen választotok. Vagy valahogy itt helyrehozni ezt a részt, de nagyon tisztán kellene egymással beszélni, hogy kibe mi van.
És ez a ti fészketek, amit nektek kellene rakni, nem apádnak...
22 vagyok, huhh 0-ra lehuztatok, ehhez aztan kell karrier. Vagy nehez elfogadni mas velemenyet? :)
Bezzeg amikor a rokonság beleszó az esküvőbe és a nő vagy a pár ideggörcsöt kap akkor az normális, mert ez igy helyenvalo, hiszen a párocska fizeti, mi meg pofázzunk bele meg kavarjuk a szart.
Mondd a párodnak akkor hogy építse fel, rakja le a padlót úgy ahogy kell, vagy csinaljon amit akar, ha nem akarja elfogadni a segitseget. Amugy meg en elbeszelgetnek az anyossal h miért tömi a fia fejét. Vagy a pasi bújik az anyja szoknyaja ala? :)
Pontozzatok csak le, legyen meg a mai nemi életetek ezáltal ;)
22es, 28as
Nem èrted, hogy itt elsősorban arról van szó, hogy nem lesz a sràcnak semmilye, max púposodhat a munkàtól, amit az após ès kedves menyasszony parancsaira vègez?!
Ők eldöntik, mi hogy legyen, mennyi hitelt kell felvenni stb , hogy az ifiasszony álmai teljesüljenek (ez nagyon fontos!!), após megmondja, mit kell csinàlni, mert ő ért hozzà, a sràc akaratàra, óhajaira meg a kutya sem kívàncsi. Na, ja, hiszen nem is az övè ott semmi! Ezt a kèrdező sem bírja megcàfolni, nèzd csak meg, h eltűnt. Ha srmmi nem az övé, semmibe nem szólhat bele, akkor minek is kellene ott örülnie?
Tudod, a tulajdonviszony nem ùgy alakul ki, illetve jön lètre, hogy èn ide betettem adott esetben nem kevès pénzt, energiàt, időt stb, akkor az ingatlan egy rèsze automatikusan az enyèm....... ezt csak a tudatlan, naív, hiszèkeny, buta (mindenki vàlassza ki a szàmàra megfelelőt) emberek gondoljàk!
Pedig ha jòl vettem ki, a sràc azèrt próbàlta jelezni a menyasszonynak, hogy neki ez ìgy nem smakkol, de a hölgyet csak addig èrdekli a problèmàk megvitatàsa, míg a sajàtjairól van szó....
Szóval anyós nem féltékeny a fiàra, a fia hàzàra (???), mert tökèletesen átlàtja, hogy ott a fizetnivalókon ès munkàn kívül a fiànak màs dolga, joga, szava, tulajdona nem lesz.
Akkor lenne jò anya, jò kanca (??), ha a menyecske szekerèt tolnà a sajàt fia èrdekei előtt??
Azèrt vàlna egy rossz, elítélendő személlyè, mert igazsàgosabb felàllàsra törekszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!