Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire bántja a hiúságát a barátomnak? Nem reagálja egy picit túl?
Újra kellene telepíteni a laptopom és egy teljes tisztítást végezni rajta, mert teljes kikészült. Eddig win 7 volt rajta, de most win 10-t szeretnék rátetetni. A barátom felajánlotta, hogy megcsinálja nekem, de nekem van egy olyan fiú ismerősöm aki nagy technikai guru (ráadásul mérnökinformatikusnak is tanul), ez a hobbija, nagxon ért hozzá. Rakna rá programokat is, szuper vírusirtót stb. Egy barátnőmmel közös barát ez a fiú. Megbeszéltük, hogy telepíti a gépem, és akkor hármasban(!) találkoznánk: a fiú, a barátnőm és én, kávéznánk és közben megcsinálja.
Viszont a barátomnak ez nagyon rosszul esett, hogy más fiút kértem erre meg, őt visszautasítva. Mintha féltékeny lenne, pedig nincs oka rá. Ráadásul hármasban is találkoznánk... Most neheztel rám és nagyon érezhető a puffogása. Szerintem semmi rosszat nem tettem. Tény, hogy szakmailag jobban ért hozzá az, akinek ez a hobbija és aki ezt is tanulja.
Nem reagálja kicsit túl a barátom a dolgot? Fiúk, nektek rosszul esne ez?
22/L
Jesszusom ezeket a hozzászólásokat :D
Nyilván ha valamit szeretnék, akkor a legjobbat. Ha tudom, hogy jobban ért hozzá az az ismerősöm, akkor őt kérem meg. Ennyi.
És igen, ha felajánlaná a másik csaj, hogy süt neki pizzás csigát, akkor mondanám a pasimnak, hogy okés nekem is hozz :D Ne csináljunk már ilyenekből érzelmi meg hiúsági kérdést, kinőttünk már az óvodából.
A páromnak nyilván a legjobbat akarom, és ha tudom, hogy valaki nálam jobban ért ezekhez a dolgokhoz, akkor inkább mondanám, hogy bízza másra. Ennyi.
Naná, hogy szarul esik neki. Egy Windows meg néhány program feltelepítése nem nagy was ist das, mondhatni egy betanított majom is képes rá, már elnézést. Ha a barátod nem tudná megcsinálni, nem ajánlotta volna fel. Nem kell ehhez informatikus...
Te úgy állítod be, mintha ehhez valami speciális képesség kellene, ami a barátodból hiányzik, de abban a másik srácában megvan. Nem csoda, hogy szarul esik neki.
És nem, a pizzás csiga egyáltalán nem kisarkított példa.
Szerintem gYyerekes dolog,nem elég érett a barátod egy párkapcsolathoz.
Ezen megsértődni szánalmas. Általában az ilyen féltékenyledésekben a saját önbizalomhiányulat,gyengeségüket vetítik ki tudat alatt, igazából nem benned nem bízik,hanem saját.magában, többet lát bele egy ilyen találkában ,mint amk valójában.
Sok ismerősömnél látok ilyen olyan féltékenykedést, a külvilág felé mutatják a boldog párkapcsolatukat, de iagzából állandóan steesszelnek és a telefonjulat nézok,ellenőrizgetik a párjukat. Gyomoridegük van,ha nem veszi fel egyből a telefont a párja...
"FIY egy windows telepítéséhez nincs mit érteni, Next-Next-Next-Finish. "
Na ja, már írtam ide, nő vagyok, de munkahelyen lealázó az ilyen munka :)
NEXT NEXT-------
Kedves Kérdező, szerintem láthatod, hogy megoszlanak a vélemények, páran veled értenek egyet, míg mások a pároddal. Beszéljétek meg a dolgot, kérj tőle bocsánatot, mert gondolom, nem akartad megbántani, de sajnos sikerült. Mondd el neki, hogy te nem gondoltad, hogy ez probléma neki, pusztán praktikai okokból kérted meg a másik fiút. Beszéljétek meg, és béküljetek ki. Ez nem szakítóok. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!