Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire bántja a hiúságát a barátomnak? Nem reagálja egy picit túl?
Újra kellene telepíteni a laptopom és egy teljes tisztítást végezni rajta, mert teljes kikészült. Eddig win 7 volt rajta, de most win 10-t szeretnék rátetetni. A barátom felajánlotta, hogy megcsinálja nekem, de nekem van egy olyan fiú ismerősöm aki nagy technikai guru (ráadásul mérnökinformatikusnak is tanul), ez a hobbija, nagxon ért hozzá. Rakna rá programokat is, szuper vírusirtót stb. Egy barátnőmmel közös barát ez a fiú. Megbeszéltük, hogy telepíti a gépem, és akkor hármasban(!) találkoznánk: a fiú, a barátnőm és én, kávéznánk és közben megcsinálja.
Viszont a barátomnak ez nagyon rosszul esett, hogy más fiút kértem erre meg, őt visszautasítva. Mintha féltékeny lenne, pedig nincs oka rá. Ráadásul hármasban is találkoznánk... Most neheztel rám és nagyon érezhető a puffogása. Szerintem semmi rosszat nem tettem. Tény, hogy szakmailag jobban ért hozzá az, akinek ez a hobbija és aki ezt is tanulja.
Nem reagálja kicsit túl a barátom a dolgot? Fiúk, nektek rosszul esne ez?
22/L
Na de akkor nézzük másképp. A barátom helyében akkor is kiakadnál, ha úgy utasítanálak vissza, hogy egy LÁNY ismerősömhöz fordulnék az újratelepítéssel? Vagy kevésbé esne rosszul?
Az is rosszul esne, de nyilván benne van az a tényező, hogy egy másik srácot kérsz meg. A párkapcsolatban az emberek elvileg segítik egymást amiben tudják, és nyilván rosszul esik, ha a kedves gesztust nem fogadja el, vagy máshoz megy.
Most nagyon gonosz leszek: neked kevésbé esne rosszul, ha a haverja sütné neki a pizzás csigát helyetted? :P
FIY egy windows telepítéséhez nincs mit érteni, Next-Next-Next-Finish.
Úgyhogy igazából nem is értem, minek ehhez informatikus.. ő jobban tudja megnyomni a Next gombot, vagy miért?
Gondoltam, gondoltam, GONDOLTAM, hogy megint előjössz a pizzás csigás hasonlatoddal, csak más szereplőkkel. :D
Kevésbé esne nekem is rosszul.
De szerintem a laptopos téma teljesen túl lett reagálva. Van egy problémám, és úgy gondolom, a probléma megoldásához jobban ért valaki más, ezért inkább arra a "másvalakire" bíznám.
De ha már annyira szereted a példákat... Ha kidől a házatok fala és a barátnőd felajánlja, hogy visszaépíti, te mit csinálnál? Mondanád, hogy oké vagy hívnál kőművest? :D
Nem csak újratelepítés lenne, hanem tenne rá valami jö vírusirtót meg ajánlott pár programot, amit én nem tudok beszerezni, de ő fel tudja tenni nekem.
Jajj de szeretek én vitatkozni :D (kulturáltan)
Ha az én pizzás csigás példám sarkító volt, akkor a házfalasadról ne beszéljünk. :D
Lényeg a lényeg, mi lenne ha kötnél egy kis kompromisszumot? Engedd meg neki, hogy megcsinálja, sőt ha bedurcizik, kérd meg te, hogy rakja újra. Ha meg pár hónap múlva nem lesz jó, akkor mi történik? Semmi. Akkor is el tudod vinni az ismerős sráchoz, és a barátod is belátja, hogy ja hát, még se ért annyira hozzá. Ha meg jó, akkor jó. Szerintem ennyit te is járhatsz a barátod kedvében, és a béke is megér ennyit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!