Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ehhez? A barátom el akar tartani.
"Napi 8 órát dolgozom, utazással együtt 9 órát vagyok távol, ő ezt nagyon soknak tartja."
Az igen. Én a kérdésed alapján azt hittem, sokkal többet dolgozol, akár éjszakázol is, és emiatt ténylegesen, valóban nem vagy eleget jelen a kapcsolatban, a közös életetekben. Már ne is haragudj, de szerintem a barátod nem normális, és az, ahogyan ő az ideális kapcsolatot elképzeli, nem tesz neked jót. Egészségtelen és túlkontrolláló. Először felajánlja, hogy eltart, aztán kiderül, hogy valójában megtiltja, hogy dolgozz, aztán egy idő után azt is megtiltja, hogy beszélgess más emberekkel vagy elhagyd a lakást. Kivéve akkor, ha vele mész valahova, mert ő hurcibálna magával a munkájába is, hogy szem előtt legyél. Nem normális, menekülj, amíg lehet!
Na vajon mi történt azóta?
82 %-os kettővel előttem lévő tökéletesen leírta. Szép jövő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!