Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan könnyebb felejteni?

Figyelt kérdés
Hogyan feledhetném el könnyebben egy volt szerelmemet, akit egyébként nem akarok, de muszáj? Ha teljes egészében kitörlöm az életemből, többet nem beszélek vele és minden ami ráemlékeztet feledem? Vagy pedig ugyanúgy beszélek vele mindennap és összefutunk barátként, míg saját magam fel nem fogom hogy ennek vége?
2010. máj. 15. 16:04
1 2
 11/12 anonim válasza:

Én próbáltam az előbbit, de 3 hónap alatt 1 nap se telt el úgy, hogy ne gondoltam volna rá (tehát az nem igazán működött). Aztán beszéltem vele párszor, és újra megláttam benne azokat, amik miatt nem működött a kapcsolatunk. Még mindig szeretem, de már undorodom is tőle és semmiképp se kezdeném újra. Még pár beszélgetés és talán teljesen túl leszek rajta :D

Tehát ha azért lett vége, mert nem illettetek össze, vagy mert sok dolog zavart benne, akkor inkább beszélgess vele, mert a külön töltött idő csak felerősíti a szép emlékeket így a hiányát is, de ha beszélgettek akkor egyre jobban ki fogsz ábrándulni belőle. Viszont ha nem benne volt a hiba és semmi nincs benne ami komolyan zavar, akkor inkább ne is beszélj vele, úgy könnyebb lesz feldolgozni a szakítást. És nem kell elfelejteni az emlékeket, csak azt is szem előtt kell tartani, ami miatt nem működött a kapcsolat, és akkor majd belátod, hogy nem érdemes a múlton rágódni.

2010. máj. 15. 17:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Egy új pasi garantáltan elfeledteti veled. De ezt nem kell erőltetni. Majd jön magától. Lehet, hogy egy év, de lehet, hogy már holnap. Ezt sosem tudhatod.

Az aktuális szerelemnél mindig lesz nagyobb. És majd ami a legnagyobb lesz, na annak nem lesz vége! :P

A kitörlés egyébként nagyon hatásos. Nekem ment. Persze hiányzik még, de a szerelem már múlófélben van.

2010. máj. 15. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!