Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan könnyebb felejteni?

Figyelt kérdés
Hogyan feledhetném el könnyebben egy volt szerelmemet, akit egyébként nem akarok, de muszáj? Ha teljes egészében kitörlöm az életemből, többet nem beszélek vele és minden ami ráemlékeztet feledem? Vagy pedig ugyanúgy beszélek vele mindennap és összefutunk barátként, míg saját magam fel nem fogom hogy ennek vége?
2010. máj. 15. 16:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szerintem az előbbi.

Utóbbinál hogy feleded el? :) Kb. sehogy.

2010. máj. 15. 16:07
 2/12 anonim ***** válasza:
Miért akartok minden bukott kapcsolatot barátságba át erőltetni? Ha nem muszály, ne keresd a társaságát, amúgy nem kell teljesen elfelejteni. Elég ha megmarad egy rossz emléknek. Onnan már könnyű.
2010. máj. 15. 16:08
 3/12 anonim ***** válasza:
Legutoljára Jack Daniellel randiztam. Azelőtt Vilmossal. És most már könnyen megy minden, mióta a kedves volt barátnőm elhagyott.
2010. máj. 15. 16:13
 4/12 anonim ***** válasza:
nálam ez úgy indult, hogy barátok vagyunk. egy helyen is dolgoztunk. aztán lett valami sokkal több, két és fél éven át. aztán egyszer csak vége lett, már jó pár éve, de az érzés még mindig nem múlt el. közös barátaink vannak, néha találkozunk, és az a fura, hogy néha teljesen hideg, néha viszont teljesen megőrjít, és látom, érzem, hogy akarja. nem tudom, mit csináljak. a helyzet egyébként is bonyolult. 35/f
2010. máj. 15. 16:13
 5/12 anonim ***** válasza:

Egy jó nagy spanglival a legkönnyebb felejteni *.*.

19/l

2010. máj. 15. 16:15
 6/12 anonim ***** válasza:
az előbbi
2010. máj. 15. 16:15
 7/12 anonim ***** válasza:
beszéld meg a dolgot Johnny Walkerrel , ő tudja rá a megoldást!
2010. máj. 15. 16:20
 8/12 anonim ***** válasza:
párszor beszélgettem Johnny bácsival, de csak szarabbul éreztem magam utána. 35/f
2010. máj. 15. 16:21
 9/12 anonim ***** válasza:
A vodka nem válasz a kérdésre, de segít elfelejteni azt ;-)
2010. máj. 15. 16:41
 10/12 anonim ***** válasza:

én is felejteni akarok!!!!

miért nincs erre vmi amnézia okozó tabletta...

2010. máj. 15. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!