Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tette ezt velem? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tette ezt velem? Ha egyszer élete értelme vagyok, akkor hogy tehette ezt?

Figyelt kérdés
Volt egy pasim akivel nagyon jól megvoltam mindig mondta h szeret és éreztem is,komolyan tudtunk beszélni és imádtunk együtt lenni.Tervezgettük a jövőt,és mondta h velem akar élni gyerek stb...együtt sírtunk nevettünk vmikor szó szerint.Elmondta h látja a dolgokat 1 párkapcsolatban és h mi neki a fontos.Hűség stb...De 1x csak bnőm mondta h az egyik bnőjének írt 1 levelet h nem e talizhatnának és h nincs bnője!nem tudta h én ismerem azt a csajt mert távkapcsban vagyunk és egzik oldalon írt neki.Ez csak véletlen volt h pont neki.Rám az uccsó héten sem ért rám mert h "dolgozott" de ezzel a csajjal talizott volna.Amikor megtudtam kidobtam h hallani sem akarok róla.De azóta is irogat h neki nem kell más meg engem szeret de sajnos nemtok benne bízni:(de szeretem de képtelen vok megbocsájtani.Írni szokott,hívni...és annyira fájt h ezt tette.Mit tegyek??
2008. okt. 14. 16:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ne higgy neki! Hazudik, átvág, valószínűleg csak duma volt, hogy "az élete értelme vagy". Simán megcsalt volna, ha az a nő pozitívan reagál. Még jó, hogy időben lebukott. Jól tetted, hogy kidobtad, keress valaki mást. És kérdezz rá pontosan, hogy érti ezt a hűséget... Bár érted, majd biztos azt fogja mondani a randevún, hogy "a csajom legyen hozzám hűséges, de én szeretek ám félrelépni" Jóhogy ezt nem mondja!

"A szeretet nem érzés, hanem viselkedés"

A szeretet nem szavakkal kell elsősorban kifejezni. Tettek nélkül a szavak nem sokat érnek.

2008. okt. 14. 16:58
 2/3 anonim válasza:
100%
Az aki egyszer másfelé kacsintgat és te utána megbocsátasz neki, az máskor is megteszi majd, mert úgy van vele hogy ha egyszer megbocsátottál neki akkor megteszed legközelebb is, ha "nyalizik" egy kicsit. Sajátpéldán tudom, nekem faterom volt ilyen. Anyám megbocsátott neki egyszer-kétszer, és nem tudott leállni. Én azt mondom az ilyennek nincs bocsánat. Tanulnia kell a hibáiból, és ha visszafogadod akkor nem fog tanulni, azt elhiheted. Velem ha ilyen történne, dobnám az biztos, hiába fájna a szívem legmélyén, ilyenkor az eszedre kell hallgatni.
2008. okt. 14. 17:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Az nem lehet kérdéses, hogy mit kell tenned. Légy már észnél, aki tényleg szeret téged, az csapja a szelet másnak? NEM! Téged csőbehúztak. Ne adj neki esélyt.
2008. okt. 15. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!