Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bízik bennem? Azért nem akar velem járni, mert attól fél, hogy majd egyszer én fogom megunni és otthagyni, van ennek értelme?
Hát elég ellentmondásos vagy az elején még nem kellet aztán zaklatni kezted és ráijesztetél hogy neked ő a nagy ő....
Nem tudot rajtad eligazodni, és nem is akkar hosszutávú kapcsoltot 21 évesen.
Én a következőket tenném: odaállni elé, megmondani: "nagyon érdekelsz! Megértem, ha még most óvatos vagy, de az idő majd bizonyít! Meg fogod látni, hogy komolyan gondolom!" És tartsd is magad ehhez! Ha a csaj nem kifogásnak szánta, amit mondott, akkor ezzel szerintem meg lehet győzni.
Kérdésedre válaszolva: ettől szerintem a legtöbb lány tart, hogy megunnak, ott hagynak minket, az nagyon megalázó és fájdalmas tud lenni, ha már érzelmek is kialakultak. De hát nem élheti le úgy az életét, hogy ettől tart. Ő is ugyanúgy vágyik egy jó kapcsolatra, mint minenki más. Biztosan csalódott már.
Mondjuk az nem illik a személyiségébe, hogy rád írt, tulajdonképpen ő kezdeményezett. Én is óvatos meg gyanakvó vagyok, és soha nem tennék kezdő lépéseket egy pasi felé. Szóval nem tudom, itt van valami ellentmondás.
Nincs szerintem veszve semmi, mert hát nem csináltál semmi rosszat...ha bizonyítasz neki, majd másképp áll hozzád:)
Ennek a lánynak tudnia kéne hoyg a szerelem annyi, mint odaadni a szíved valakinek és közben azt remélni hogy nem fogja összetörni.
nem te tehetsz róla neki kellett volna látni hogy szereted igazán szerelmes az az ember, aki fel tud izgatni a homlokod csókolásával, vagy a szemedbe mosolyog, vagy egyszerűen csak bámul maga elé. azért hívják ezt szerlembe esésnek mert nm kell kényszerítened magad az rá, csak megtörténik.
Ha kétségbe esel hogy elhagyott, ne tedd ez nem a te veszteséged, hanem az övé, mert ő veszti el azt az embert aki soha nem mondott volna le róla..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!