Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok emiatt?
jussatok túl a szerelmen... nem az fog együtt tartani senkit sem!
A szerelem csak azért kell, hogy eltakarja a másik hibáit, és könnyebben kialakuljon a kötődés-szeretet. Aki mindig szerelmet akar, annak 1-3 éves kapcsolatai lesznek csak... nem így működik.
3-asnak van igaza.
Két éves kapcsolatban sem helyes, na, de 2 hónaposban?
Akkor fülig szerelmesnek kellene lennie, és észre sem vennie más lányt. Ha már az elején ilyen, komoly gondok lesznek itt később.
Persze, több ilyen nem lesz... én a helyedben tuti szakítanék vele.
Ráadásul... úgy döntött téged akar? Szerintem meg ez kamu. A másik lányért rajong. Ezt én úgy veszem le, hogy a másik csajnak nem kell, de ő előadja magát, hogy "jajj, de téged választalak ám, ő nem olyan fontos mint te, csak egy hirtelen megingás, több ilyen nem lesz".
Ha nem dobod ki, úgyis vége lesz, mert ilyen pasival nem tudsz hosszútávú kapcsolatot kialakítani!
A kérdés csak az, kilépsz-e most a kapcsolatból, vagy vársz, míg "sérülni fog a szíved".
Dobnám..Főleg,hogy kèt honapnál meg csak fel se merulhetne barki mas.Hisz rozsaszin ködnek kéne lennie.
Max nem jött össze neki az a csaj,igy marad nálad...
Ha együtt lennétek 10-15 éve, azt mondanám, hogy még előfordulhatnak ilyen kis kilengések.
De nem 2 hónap után!!! Ekkor még rózsaszínben kellene látnotok a világot
21/L
2 hónap alatt csak 2-szer bizonytalanodott el. Ez egész jó. :D
Jól kifogtad, ahogy a horgászok mondanák. Jobb nem volt? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!