Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek minden párkapcsolatban vannak ilyen negatív időszakok?
A barátommal eddig minden nap rengeteget beszéltünk, meséltünk az eseményekről napi szinten is, viszont most mindkettőnknek sokat kell tanulnia. Én most fogok érettségizni, ő neki meg a vizsgái közelednek és most vannak az utolsó zh-k, beadandók.
Megfigyeltem, hogy egy hete már 1-1 szóban ír csak vissza, vagy ha hosszabban ír, az se olyan szokásos, sokszor inkább beszólogatós. Persze nem ilyen durva, hanem inkább csak megjegyzéseket tesz. Eddig lefekvés előtt mindig rendesen elkösöntünk egymástól, de mostanában ő sokszor (illetve én is) éjszakába menően tanulunk. Lefekvés előtt azért én írtam neki, hogy nagyjából mi a helyzet, hogy állok és jó éjt. De ő teljesen felhagyott ezzel, reggel se ír, pedig eddig mindig voltak ilyen reggeli jó reggelt üzenetek, tehát ilyen apróságok.
Lehet gyerekes, sőt egészen biztos, de úgy voltam vele, hogy most én se írok neki semmit, egyszerűen eltűnök, ha már ő is te,jelen minimalizálta a kommunikációt. Valóban nem írt. Eleinte én mindig sokat meséltem, de folyton csak 1-2 szó érkezett a hosszabb szövegeimre is, szóval inkább nem írok.
Értem én, hogy el van havazva, hiszen hasonló szituációban vagyunk mindketten, nekem is itt az érettségi (2 tárgyból emelten ráadasul), de azért van egy nap 10-15 percem, hogy hosszabban írjak neki.
Teljesen elmérgesedett a kapcsolatunk, tapintható a feszültség, de nem tudom, miért? Az elmúlt vizsgaidőszakokat lazán kezelte, persze sokat tanult, de mellette tudtunk még találkozni is és sokat beszéltünk. Mondjuk most az én kérésem volt, hogy hagyjunk ki 2 hetet, mert ez teljesen full nálam, de ezt is jól meg tudtuk beszélni, mert neki is rengeteg minden dolga van. Illetve voltak hosszabb időszakok is találkozó nélkül, akkor se volt semmi gond.
Minden kapcsolatban vannak ilyen időszakok?
Tudom, mit érez, én is feszült vagyok az érettségi miatt, de emiatt nem szüntetem meg minden kapcsolatot a barátommal, családommal.
Meg ő nem ilyen idegeskedős típus, többször volt bukása, de azokat is lazán kezelte, hogy majd kijavítja.
De oké, elfogadom. Nem ír. Akkor majd ír, ha akar. Nem csesztetem.
Szerintem erre a problémára majd írj ki egy új kérdést, ha lementek a vizsgák.
(Előreláthatóan ugyanis addigra semmiféle ilyen kérdést nem kell már kiírnod.)
Ja, és igen: minden párkapcsolatban vannak hullámhegyek és völgyek is.
Ez csak egy apró, döccenőnek is alig nevezhető valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!