Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hónapokon át fűztem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hónapokon át fűztem egy lányt, eredménytelenül, ezért néhány hete már hanyagolom. Erre tegnap egy házibuliban találkoztunk ahol felkínálta nekem magát, én meg visszautasítottam. Tuskónak tart, és elmondott minden sz*rnak. Hogy képzeli ezt?

Figyelt kérdés

Akkor az elejéről..

Mikor kinéztem magamnak, elkezdtem körülötte legyeskedni, flörtölgettünk, de semmi több, finoman mindig jelezte, hogy van egy határ amit azért nem léphetek át. De egyértelműen nem utasított el, sőt élvezte is, hogy foglalkozom vele.

Volt egy komolyabb beszélgetésünk is, ahol céloztam rá, hogy jó lenne ha közelebb engedne magához, mert többet szeretnék tőle. De semmi.

Szóval jobbnak láttam ha továbblépek és hagyom őt, mert ebből semmi sem lesz. Így is tettem, nem kerestem, ha találkoztunk akkor is közönyös voltam felé.

Erre most találkoztunk egy zártabb körű buliban, összesen 8an voltunk, és teljesen más oldalát mutatta mint eddig, táncolt nekem, kellette magát, amire semlegesen reagáltam, és ezt szóvá is tette. Vállon ragadtam és elvittem a lakás másik végébe, hogy váltsunk pár szót, szóval lezajlott köztünk a következő párbeszéd:

ő: Héé, most hová viszel??

én: xy most mégis mi ez tőled?

ő: Mire célzol?

én: Mit mire?! Fel akarsz szedni, kelleted magad, táncolsz nekem, jössz utánam..

ő: Arra gondoltam, hogy mi lenne ha tudod te és..

én: Ki nem mond ezt xy. Hagyjuk már, hónapokig játszottad az elérhetetlent, most meg két hét után bekattantál, mégis mire gondoltál, mit fogok csinálni?

ő: Neked meg mi bajod van?

én: Nekem, bajom? Háá!:D Figyelj, megmondom a frankót, mentem utánad, akartalak, de ez a hajó már elúszott.

ő: Jajj, nem tudtam, hogy így megbántottam a picike lelkedet kedves zzs..

én: Tudod mivan? Az, hogy kívánlak, és legszívesebben megdugnálak itt és most, de azt is tudom, hogy ezen az egy alkalmon kívül többre nem kellenél ezek után. Szóval NEM! Felejtsük el egymást, nem akarlak téged kihasználni, sem magamat átverni.

ő: ???Te mekkora egy bunkó paraszt vagy, akkor kefélj magaddal te szemét állat

2017. ápr. 30. 20:39
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Hatos, mitől lennék kétségbeesett? Próbáltam nem kihasználni egy nőt, és elmondtam neki, hogy miért úgy álok a dologhoz ahogy. Nem tudom, hogy hol itt a frusztráció.
2017. ápr. 30. 20:54
 12/31 A kérdező kommentje:

10.

Hónapokig élvezte a figyelmességet, majd mikor elkezdtem hanyagolni (még csak nem is írtam neki.. Találkoztunk köszöntem és ennyi.) majd ezt követően két hét után tálcán kínálta magát egy dugásra..

Tehát már régen észrevettem, és ezért is nem mentem utána az elmúlt hetekben.

Én bántom meg az önérzetét? Szóval egy nő használhat szexre férfit kénye kedve szerint, ha pedig ennek nem teszek eleget akkor megbántom az önérzetét? nem igazán értem, hogy mit akarsz ezzel mondani.

2017. ápr. 30. 20:58
 13/31 anonim ***** válasza:
91%

#11 Azért vagy kétségbeesett és frusztrált mert kiírtad ezt a lányregénybe illő kérdést gyk-ra. Mégis miért, mit akarsz megtudni? Nyilván te is tudod a kérdésedre a választ. Csak szórakozni akart veled egyet és rosszul viselte a visszautasítást miután hónapokig tepertél utána.

Szerintem te csak vállveregetésért jöttél ide, szóval jár a pacsi, amiért nem adtad el a büszkeséged egy kis szexért. Most ok? :D

2017. ápr. 30. 20:59
 14/31 anonim ***** válasza:
80%
Igazad van. Kapja be a hülye luvnya.
2017. ápr. 30. 21:00
 15/31 anonim ***** válasza:
36%

Nőként írok..

Igen, sérti a csaj önérzetét, mind úgygondoljuk, hogy velünk járna a legjobban minden férfi. (A férfiak is így gondolják, hogy náluk jobb embert keresve sem találni, csak nálunk van egy rakás jelentkező folyamatosan, akik megerősítenek ebben)

Szóval igen, ha azt mondod valakinek, hogy nem járnál vele, csak megdugnád, ki fog akadni.

Az előzményekből kiindulva kellettél a csajnak, csak elbénáztad, ő sokáig kellette magát, hogy biztos legyen benned, de te nem voltál elég rámenős.

Ha friendzoneolt volna, nem ajánlotta fel volna a kettőtök közti kalcsolat lehetőségét..

Nem értesz a nőkhöz, megdugod, aztán újra, és újra és kész a kapcsolat. Egy picit még hagyhattad volna izgulni az első szex után..

2017. ápr. 30. 21:02
 16/31 anonim ***** válasza:
88%

Ne próbálj vitázni ezen az oldalon mert csak rosszul jössz ki belőle.

Ha megfektetted volna a csajt és úgy írod ki a kérdést, akkor azzal jönnének, hogy kihasználtad. Szóval kár a gőzért, amúgy sem illettetek volna össze.

Legközelebb ne egy ilyen lány után rohangálj aki láthatóan csak egy egónövelő ribi.

17/31 anonim ***** válasza:
100%

Meg tudlak érteni.

Elhiszem, hogy a csaj önbizalmának jól esett, hogy mentén utána egy darabig. Az már nem fér a fejembe, hogy miért kezdett táncolni neked, majd amikor kérdőre vonod miért akad ki.

Plusz pont neked, hogy hagytad a csajt, és nem csak dugásra kellett.

18/31 anonim ***** válasza:
21%
Láttam én már férfiakat sírni amiatt mert csak szexre kellettek, nem értem miért baj ha egy nő is zokon veszi ha az érzelmeit, az idejét, és egyéb erőforrásait igénybeveszed hiábavalóan.
2017. ápr. 30. 21:08
 19/31 anonim ***** válasza:
64%

Elhívtad randizni vagy nem, mert a flörtölgetés, legyeskedés félreérthető, neki is konkrétan elmondtad mit szeretnél vagy olvasson a gondolataidban?

Nekem az jön le valamit az elején elszúrtatok és ebből lett egy félreérés így kezdődnek a játszmázások. Egy nőnek csak abban az esetben imponál, ha a pasi foglalkozik vele, mikor tetszik az illető.

És az utolsó mondatod igazi bunkó paraszt stílusra vall, nem is csoda szemét állatnak nevezett, örülj nem vágott egy nagy taslit.

2017. ápr. 30. 21:08
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez így szokott lenni, ha őszintén udvarol az ember, odafigyelést ad, akkor nem kell: amint belefárad ebbe és közönyösen áll a másikhoz, hirtelen irtó érdekessé válik.

Már elkezdtél továbblépni, nem keresni őt, szerintem folytasd ezt a gyakorlatot a történtek után.

Más kérdés, hogy fogalmazhattál volna másképpen is, "többre nem kellenél", ez azt sugallja, hogy nem is akartál volna kapcsolatot akkor sem, csak dugni, mikor hónapokig fűzted.

Hagyd, olyannal kezdj, aki elmegy veled randira és nem csak a figyelmedet élvezi meg kelleti magát a semmiért.

2017. ápr. 30. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!